Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 22
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження зміну вмісту фенольних речовин під час зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii
    (2024) Ковбич, Владислав Олегович; Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    У роботі досліджено зміну вмісту фенольних речовин під час зброджування сусла на основі чорного чаю культурою Medusomyces gisevii. Фенольні сполуки є важливими для забезпечення якості та корисних властивостей напою комбуч. Зміна їх вмісту під час бродіння може впливати на органолептичні та фізіологічні характеристики продукту
  • Ескіз
    Документ
    Перспектива використання нетрадиційних сортів винограду в Україні
    (2018) Бабич, Ірина Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    Метою роботи було завдання дослідити нетрадиційні сорти червоного винограду, як сировину для виготовлення сортового вина
  • Ескіз
    Документ
    Використання плодів хеномелесу та продуктів його перероблення у виробництві харчових продуктів
    (2020) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна
    Отриманi данi свiдчать про те, що плоди хеномелесу — багате 40 джерело бiологiчно активних речовин. Були проведенi дослiдження, в яких хеномелес додавали у виглядi шматочкiв, соку та пюре при виробництвi консервованих продуктiв, цукатiв, сухих снiданкiв та чайних сумiшей. Додавання хеномелесу дозволяє отримати продукти з високим вмiстом органiчних кислот, пектинових та полiфенольних речовин, аскорбiнової кислоти.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження застосування танінів для захисту антоціанів червоних столових вин
    (2018) Яковенко, Тетяна Олександрівна; Білько, Марина Володимирівна
    Метою роботи є дослідження застосування танінів для захисту антоціанів червоних столових вин на прикладі модельних систем вин. The purpose of the work is to study the use of tannins to protect the anthocyanins of red table wines on the example of model wine systems.
  • Ескіз
    Документ
    Способи підвищення та зберігання біологічної цінності червоних столових вин
    (2018) Циганкова, Олена Вікторівна; Онищук, Юлія Олександрівна; Білько, Марина Володимирівна; Куц, Анатолій Михайлович
    Метою роботи є застосування препаратів таніну до бродіння м’язги та препаратів, що містять гуміарабік, для збереження фенольних сполук у червоних сухих винах. The purpose of the work is to use tannin preparations before muscle fermentation and drugs containing gum arabic to preserve phenolic compounds in red dry wines.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу виду екстрагента процесу екстрагування на вихід антоціанів з квітів Гібіскусу
    (2018) Шпачук, Марина; Точона, Анастасія; Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна
    В роботі представлено вплив виду екстрагента на вилучення фенольних речовин з квітів Гібіскусу під час екстрагування The paper presents the influence of the extractant type on the extraction of phenolic substances from hibiscus flowers during extraction
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту томатних соусів з використанням дикорослих ягід
    (2017) Пластун, Яна Валеріївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Бессараб, Олександр Семенович
    Розглянуто технологію отримання томатних соусів із додаванням пюре із дикорослих ягід Розроблена технологія забезпечує одержання високоякісного продукту, в якому в концентрованому вигляді збережено всі інгредієнти вихідної сировини. The technology of obtaining tomato sauces with the addition of purée from wild berries is considered. The developed technology ensures the production of a high-quality product, which preserves all the ingredients of the raw material in a concentrated form.
  • Ескіз
    Документ
    Study of the use of edible powders tomato sauce technologies
    (2017) Benderska (Dushchak), Olga; Bessarab, Alexander; Shutyuk, Vitaliy
    Considered the technology for the production of edible powders from vegetable raw materials. The technology for producing powders from berries is developed to produce a high-quality product in which all ingredients of raw materials are stored in a concentrated form.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології сухої мадери
    (2003) Якшина, Людмила Олександрівна; Кушхова, Раїса Богданівна
  • Ескіз
    Документ
    Вплив летких фенольних речовин на якість червоних столових вин
    (2007) Журова, Олександра; Білько, Марина Володимирівна