Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Investigation of the drying agent flow, trajectory, product span distance in the drying chamber of the A1-ARCH complex, as well as drying time
    (2019) Tufekchi, Valentyn; Okopna, Yana
    The milk serum contains up to 50% of dry milk substances, which is 36% of its energy value, therefore the issue of its use in food for non-waste milk processing became especially relevant. One of the most effective ways to reduce serum losses and maximize the use of all its components is to organize its processing into long-stored concentrates - dry and condensed.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження масообмінних процесів та гідродинамічних характеристик розпилювальних сушильних комплексів
    (2019) Туфекчі, Валентин Іванович; Вересоцький, Юрій Іванович
    Молочна сироватка містить у своєму складі до 50 % сухих речовин молока, що складає 36 % його енергетичної цінності, тому особливої актуальності набули питання використання її в харчових цілях при безвідходній переробці молока. Одним з найефективніших способів зменшення втрат сироватки та максимального використання всіх її компонентів є організація її переробки в концентрати, що довго зберігаються – сухі та згущені.
  • Ескіз
    Документ
    Поліфенольний склад концентратів білково-ягідних
    (2019) Пшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна
    Вивчено поліфенольний склад концентратів білково-ягідних, отриманих термокислотним осадженням білків молока із застосуванням пасти чорносмородинової в якості коагулянту. Отримані концентрати білково-ягідні характеризуються вмістом поліфенольних сполук на рівні 331,86 мг / 100 г, що підтверджує збагачення продуктів на їх основі і зміну органолептичних показників. The polyphenolic composition of protein-berry concentrates obtained by thermo-acid coagulation of milk proteins using blackcurrant paste as a coagulant has been studied. The obtained protein-berry concentrates are characterized by the polyphenolic compounds content at the level of 331.86 mg/100 g, which confirms the enrichment of products based on them and the change in organoleptic indicators.
  • Ескіз
    Документ
    Використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництві
    (2020) Тищенко, Людмила Миколаївна; Пилипчук, Оксана Станіславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі розглянуто особливості використання пастоподібного концентрату з насіння амаранту в рибопереробному виробництві. На підставі вивчення органолептичних та фізико-хімічних показників якості та безпеки встановлені терміни придатності пастоподібного концентрату: 10 діб при температурі 4±2 °С, 60 діб при –18±2 °С. Отримані дані по харчовій цінності концентрату дозволяють використовувати його при виробництві комбінованих м'ясопродуктів. The peculiarities of the use of amaranth paste concentrate in fish processing are considered in the paper. Based on the study of organoleptic and physicochemical indicators of quality and safety, the shelf life of the paste concentrate was established: 10 days at 4 ± 2 ° C, 60 days at –18 ± 2 ° C. Obtained data on the nutritional value of the concentrate allow it to be used in the production of combined meat products.
  • Ескіз
    Документ
    Нові види збагачувачів з каротиновмісної сировини.
    (2018) Гордієнко, Оксана Володимирівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    В результаті комплексного перероблення гарбузу, можна отримати два каротиновмісні продукти – концентрований сік та пасту з гарбузових вичавок. Концентрований гарбузовий сік додавали до соковмісних продуктів, соусів та топінгів. Отриману пасту додавали до кондитерських виробів, ікри та паштетів. As a result of the complex processing of the pumpkin, you can get two carotene-containing products - concentrated juice and pumpkin husks pasta. Concentrated pumpkin juice was added to juice-containing products, sauces and topings. The resulting paste was added to confectionery, caviar and paste.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія виробництва інуліну
    (2016) Гриц, Л. Т.; Подобій, Олена Валеріївна
  • Ескіз
    Документ
    Новий продукт переробки сої - перспективна сировина хлібопекарського виробництва
    (2004) Махинько, Валерій Миколайович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Пропонується виготовляти соєвий білковий концентрат з пророщеного зерна (солоду) сої. Показано зниження вмісту антиаліментарних речовин і підвищення засвоюваності. Offered to produce soy protein concentrate from sprouted grains (malt) of soybean. Shows a decrease in the content antinutritients substances and improvement of digestibility.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення способу виробництва концентрованого морквяного соку
    (2011) Похилько, В. В.; Соколова, С. Г.
    Обґрунтовано та відпрацьовано режими попередньої обробки моркви та концентрування одержаного морквяного соку, що забезпечують збереження вітамінів і барвних речовин. Substantiated and worked regimes pretreatment of carrots and concentration obtained carrot juice to ensure the preservation of vitamins and dyestuffs
  • Ескіз
    Документ
    Екологічні аспекти виробництва пива на мініпивзаводах
    (1994) Сороколіт, Микола Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Удодов, Сергій Олександрович; Домарецький, Віталій Афанасійович
    Реальним шляхом покрашення становища може бути отворення пи­воварних виробництв малої потужнооті з наближанням їх до місць споживання і використанням сучасних технологічних рішень.