Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні тренди використання емульгаторів в технології коктелів(2023) Пушка, Ольга Сергіївна; Повар, Артур Русланович; Сильчук, Роман ПавловичУ статті проаналізовано різновиди емульгаторів, що використовуються для приготування змішаних напоїв у барній культуріДокумент Дослідження мікроелементного складу цукрогліцеридів методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою(2021) Коробка, Юлія Володимирівна; Мілюкін, Михайло Васильович; Подобій, Олена ВалеріївнаЦукрогліцериди володіють комплексною дією та однаково гарно проявляють себе у прямих та зворотніх емульсіях. Даний емульгатор гарантує успіх при використанні у більшості харчових продуктів та косметичних засобів, завдяки широкому діапазону використання та хімічній структурі, що надає йому такі властивості.Документ Стабілізуючі властивості гуміарабіку в емульсіях(2020) Теребило, Олена Анатоліївна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Застосування цукрогліцеридів Е474 у харчовій промисловості(2020) Коробка, Юлія Володимирівна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Використання цукрогліцеридів у виробництві соусів(2021) Коробка, Юлія Володимирівна; Подобій, Олена ВалеріївнаЗгідно розробленої рецептури було приготовано 2 зразки соусів – зі вмістом цукрогліцеридів відповідно 1 % (зразок № 1) та 5 % (зразок № 2). Обидва зразка було проаналізовано на вміст вологи, показник рН та стабільнісь.Документ Визначення мікроелементного складу емульгатора е471 методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою(2021) Можейко, Андрій Артемович; Подобій, Олена Валеріївна; Мілюкін, Михайло ВасильовичДокумент Розробка рецептури емульсійного крему для обличчя з емульгатором полісорбатом 60(2021) Клочан, Віталій Ярославович; Подобій, Олена ВалеріївнаПроведено аналітичний огляд літератури та розглянуто перспективи застосування емульгатору Полісорбат 60 (Е 435) в кремах емульсійних для покращення властивостей крему, його консистенції, та дії на шкіру людиниДокумент Влияние конструкционных особенностей эмульсоров на качество спрэдов(2021) Приходько, Олег Олександрович; Лементар, Святослав Юрьевич; Якобчук, Роман ЛеонидовичВ статье проанализировано современное состояние оборудования для проведения процесса эмульгирования при производстве спредов, проведено обоснование актуальности исследования рабочих органов эмульсоров, приведены выводы по результатам исследований влияния конструкционных особенностей эмульсоров и их режимов работы на устойчивость и дисперсность эмульсий. The article analyzes the current state of equipment for carrying out the emulsification process in the production of spreads, substantiates the relevance of the study of the working bodies of emulsifiers, provides conclusions based on the results of studies of the effect of the design features of emulsifiers and their operating modes on the stability and dispersion of emulsions.Документ Одержання ефірів сахарози жирних кислот (Е473) з рослинної олії(2020) Пашкевич, Максим Олегович; Ковальова, Світлана ОлександрівнаДокумент Визначення вмісту естерів цукрози жирних кислот у харчових продуктах(2019) Ковальова, Світлана Олександрівна; Пашкевич, Максим Олегович