Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 23
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення системи управління якістю виробничої ланки ресторану
    (2024) Кузьменко, Ростислав Геннадійович; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлова, Ольга Віталіївна
    У дослідженні представлено розроблення системи управління якістю виробничої ланки ресторану з акцентом на удосконалення операційних процесів і підвищення задоволення клієнтів в умовах високої конкуренції
  • Ескіз
    Документ
    Метод структурування функції якості на основі концепції «будинку якості» у закладах ресторанного господарства
    (2024) Фефелов, Денис Володимирович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Дударєв, Ігор Миколайович
    У дослідженні продемонстровано застосування концепції «будинку якості» у структуризації функції якості (QFD) як ефективного інструменту для підвищення якості обслуговування та задоволення потреб споживачів у закладах ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    Inclusive engineering in the restaurant industry
    (2024) Kuzmin, Oleg; Chemakina, Oktyabrina; Kuzmin, Anton; Kuzmin, Dmytro
    Інклюзивний інжиніринг у закладах ресторанного господарства спрямований на створення безбар’єрного середовища, забезпечення доступності та оптимізацію енергоефективності для комфорту всіх відвідувачів, включаючи осіб із особливими потребами
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження стандартів HACCP у закладах ресторанного господарства
    (2024) Фефелов, Денис Володимирович; Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Михайлов, Богдан Володимирович; Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович
    У дослідженні підкреслено важливість впровадження HACCP у закладах ресторанного господарства для забезпечення безпечності харчових продуктів та підвищення довіри споживачів
  • Ескіз
    Документ
    Застосування кольорової ідентифікації у ресторанному бізнесі за принципами HACCP
    (2024) Тимощук, Світлана Русланівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Хареба, Олена Василівна
    У дослідженні розглянуто застосування кольорового кодування для підвищення харчової безпечності та мінімізації ризиків перехресного забруднення у закладах ресторанного господарства відповідно до принципів HACCP
  • Ескіз
    Документ
    Визначення антиоксидантної здатності неїстівної частки гарбуза у технології холодної солодкої страви
    (2023) Кузьмін, Олег Володимирович; Омельченко, Марія Сергіївна; Хареба, Олена Василівна; Хареба, Володимир Васильович; Куц, Олександр Володимирович
    У дослідженні розглянуто антиоксидантний потенціал неїстівної частки гарбуза (Cucurbita moschata, сорт "Доля") для створення сиропу-топінгу у технологіях холодних десертів, що пропонує інноваційний і стійкий підхід до використання побічних продуктів харчування
  • Ескіз
    Документ
    Реактивні інновації як запорука конкурентоспроможності
    (2024) Тимощук, Світлана Русланівна; Польовик, Володимир Вікторович; Кузьмін, Олег Володимирович
    Реактивні інновації забезпечують швидку модернізацію процесів і продуктів, сприяючи конкурентоспроможності у динамічній ресторанній індустрії
  • Ескіз
    Документ
    Покращення якості та безпечності страв з сиру у ресторанному господарстві
    (2024) Дармограй, Аліна Олександрівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Хареба, Володимир Васильович
    Дослідження присвячене впливу інноваційних інгредієнтів на якість та безпечність сирників, що дозволяє збагатити їхню поживну цінність та підвищити привабливість у сучасній українській кухні
  • Ескіз
    Документ
    Definition of functional zones in restaurants according to HACCP
    (2022) Ohiichuk, Sofiia; Kuzmin, Oleg
    У дослідженні визначено процедуру функціонального зонування в ресторанах згідно з принципами HACCP для мінімізації ризиків контамінації та забезпечення безпечності харчових продуктів
  • Ескіз
    Документ
    Prerequisite programs as a means of increasing the safety of production processes
    (2023) Darmohrai, Alina; Kuzmin, Oleg; Mykhailova, Olga
    У статті розглянуто роль програм-передумов як ключових елементів для забезпечення гігієнічних умов і зменшення потенційних загроз безпеці у виробничих процесах ресторанів, що сприяє ефективному впровадженню НАССР