Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
670 результатів
Результати пошуку
Документ Intracompany intellectual elites as a factor of innovation development(2013) Halytsia, IhorIntracompany intellectual and innovation elites are defined, principles, system and mechanism of their functioning are demonstrated. Basic conditions of intellectual competition are elaboratedДокумент Improving operational efficiency: quality management in cafe operations(2024) Borysova, Evelina; Fefelov, Denys; Kravchenko, Anatoliy; Kuzmenko, Rostislav; Kuzmin, Oleg; Maksymiuk, Anna; Osadcha, Veronika; Vozniuk, Svitlana; Omelchenko, MariiaУ цій статті розглядається система управління якістю у кафе з акцентом на роль та важливість відділу обслуговування. Обговорюються процеси управління якістю та їх вплив на конкурентоспроможність підприємства. Зазначається, що дотримання стандартів і процедур, спрямованих на забезпечення комфорту, гігієни та безпечності для гостей, є вирішальним для успішної роботи кафе. Також підкреслюється важливість системи виявлення та усунення невідповідностей для безперервного вдосконалення процесів обслуговуванняДокумент Improvement of semifinished products technology: antioxidant properties of Ayurvedic syrups(2024) Yakovenko, Petro; Omelchenko, Mariia; Kuzmin, OlegДослідження присвячено удосконаленню технології напівфабрикатів шляхом посилення антиоксидантних властивостей аюрведичних сиропів з акцентом на рослинну сировину, органолептичні якості та розробку інноваційних кулінарних рішеньДокумент Food safety and quality management system in the restaurant industry(2024) Shevchenko, Oleksandr; Kuzmin, Oleg; Dudarev, Igor; Melnyk, Nataliia; Murzin, Andrii; Ushchapovskyi, Artem; Chemakina, Oktyabrina; Kuzmin, Anton; Kuzmin, DmytroУ статті розроблено систему управління харчовою безпекою та якістю для закладу ресторанного господарства відповідно до законодавства України. Система охоплює всі етапи виробництва рідких бульйонів, включаючи аналіз небезпек, розробку плану HACCP та впровадження програм передумов. Описано санітарно-гігієнічні вимоги, контроль алергенів, фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості, а також вимоги до зберігання та транспортування. Впровадження цієї системи забезпечує безпечність страв для споживачів, підвищує довіру до закладу та створює маркетингову перевагу в конкурентному ресторанному бізнесіДокумент Antioxidant characteristics of uncommon types of vegetable plants for restaurant technology(2023) Shevchenko, Oleksandr; Khareba, Volodymyr; Khareba, Olena; Kuzmin, Oleg; Pavliuchenko, OlenaУ дослідженні проаналізовано антиоксидантні властивості рідкісних та нетрадиційних видів рослинної сировини для використання у ресторанних технологіях. Отримані дані обґрунтовують використання цієї сировини у ресторанних технологіях для створення чайно-трав’яних композицій, соусів та компотів із підвищеною біологічною цінністю, покращеними органолептичними властивостями та зниженими витратами.Документ Ensuring food security under martial law(2023) Bilousova, Liudmyla; Pchelenko, Anastasiia; Omelchenko, Mariia; Kuzmin, OlegУ статті розглянуто проблеми продовольчої безпечності в Україні в умовах воєнного стану. Окремо висвітлено токсичні ризики забруднення довкілля внаслідок війни, що значно впливає на екологію та здоров’я населення України.Документ Control measures for pests, species identification, prevention of infestation, preventive measures, and pest management strategies in restaurants(2023) Kuzmenko, Rostislav; Kravchenko, Anatoliy; Vozniuk, Svitlana; Kuzmin, OlegУ статті розглядаються методи, які можна використовувати для попередження, виявлення та знищення шкідників у закладах ресторанного господарства. Особливу увагу приділено шкідникам-комахам. Це є важливим питанням для забезпечення безпеки харчових продуктів і захисту здоров’я споживачівДокумент Ensuring an effective system of the sanitary condition of restaurant establishments under the HACCP(2023) Borysova, Evelina; Osadcha, Veronika; Fefelov, Denys; Kuzmin, OlegУ статті розглядаються виклики, пов’язані з контролем критичних точок у закладах ресторанного господарства, з метою зниження ризиків контамінації харчових продуктів, забезпечення безпеки на робочих місцях та загального благополуччя підприємстваДокумент Optimization of the recipe for making galettes improved with innovative ingredients(2024) Bohdan, Oleksandr; Stukalska (Ivanova), Nataliia; Kuzmin, OlegУ статті досліджується оптимізація рецептури галет шляхом введення інноваційних інгредієнтів, таких як цитрусовий пектин і гарбузове порошок, для покращення ступеня зволоження продукту та загальної якості.Документ Management of production waste and garbage, their collection and disposal in catering establishments(2024) Kuzmenko, Rostislav; Maksymiuk, Anna; Fefelov, Denys; Omelchenko, Mariia; Kuzmin, OlegДослідження розглядає ефективні методи і стратегії управління виробничими відходами у закладах громадського харчування для зменшення екологічного впливу та підтримки стійкого розвитку