Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення збалансованості раціонів харчування(2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Лабенська, Наталія Вікторівна; Дериш, Андрій Дмитрович; Берладин, Павліна Василівна; Грушевська, Ірина ОлегівнаРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The methodology for assessing the quality of diets in restaurants is considered.Документ Дослідження якості раціонів харчування(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Буглак, Олена Миколаївна; Пилипенко, Олексій; Саламаха, Олена АркадіївнаРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.Документ Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Капустян, Валерій Анатолійович; Бабанова, Дар'я Олексіївна; Барилов, Мирослав Ігорович; Соломінській, Олексій Андрійович; Пахальчук, Олександр ЮрійовичПроведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.Документ Комплексна та якісна оцінка раціонів харчування у закладах ресторанного господарства(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Кравчук, Надія Миколаївна; Шиш, Наталія Ігорівна; Решетник, Софія Русланівна; Гаврильченко, Поліна Михайлівна; Романюта, Андрій ВікторовичПроведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.Документ Дослідження якості раціонів харчування в закладах готельно-ресторанного господарства(2021) Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Шула, Володимир СергійовичРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування в закладах готельно-ресторанного господарства з позиції норм фізіологічних потреб населення в основних харчових речовинах і енергії. Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. Представлена структура показників якості та результати досліджень комплексно-кількісної оцінки якості раціону харчування. Враховуючи норми фізіологічних потреб середньостатистичної людини, розраховано комплексну оцінку якості одноразового прийому їжі і добового раціону харчування у закладах готельно-ресторанного господарства.Документ Визначення якості раціонів харчування в ресторанному бізнесі(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Мурзін, Андрій Вадимович; Руських, Аліна Ігорівна; Ремезок, Петро Володимирович; Салига, Василь ІвановичВ роботі проведено оцінку якості раціонів харчування у ресторанному бізнесі з позиції норм фізіологічної потреби людини. The work assessed the quality of food rations in the restaurant business from the standpoint of the norms of the physiological human need.Документ Дослідження якості добового раціону харчування у ресторанному бізнесі(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Піддубний, Руслан Богданович; Костюк, Богдан Іванович; Тищенко, Едуард ОлеговичПроведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.Документ Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Дорохова, Тетяна Дмитрівна; Адморок, Максим Олександрович; Різник, Анастасія ОлександрівнаПроведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economyДокумент Кількісна оцінка якості раціонів харчування з позиції норм фізіологічної потреби людини(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Суярко, Мар’я Андріївна; Скоробреха, Тетяна Валентинівна; Собуцька, Олександра Сергіївна; Роман, Тетяна ОлександрівнаПроведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.Документ Дослідження якості раціонів харчування(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Вовк, Ганна Михайлівна; Гребонос, Катерина Ігорівна; Радькевич, Світлана Миколаївна; Роман, Тетяна ОлександрівнаПроведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.