Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
19 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив способу пакування на вміст вільних амінокислот у м'яких розсільних сирах(Иваново Маркова АД, 2014) Рябченко, Наталія ОлександрівнаУ статті дослідженно вплив різних способів пакування і зберігання на споживні властивості м’яких розсільних сирів, а також зміни їх якості у процесі зберігання. The aim of the article is to study the influence of different ways of packaging and storage on consumer properties of soft pickled cheeses, as well as changes in quality during storage.Документ Значення консистенції харчових продуктів(2015) Рябченко, Наталія ОлександрівнаУ статті розглянуто питання значення консистенції харчових продуктів. Наведено класифікацію показників консистенції та структури з точки зору якості продукції.Документ Використання сироватки при виробництві розсільних сирів(2012) Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроаналізовано вплив розсолу із застосуванням сироватки на зміну маси сиру та органолептичні показники при зберіганні. The influence of brine with the use of serum on change in mass and organoleptic properties of cheese during storage.Документ Зміна зв’язаної і вільної води під час зберігання розсільних сирів(2012) Рябченко, Наталія ОлександрівнаДослідженно процес зміни стану води під час зберігання в м’яких розсільних сирах та аналіз впливу дієтичної добавки “Ламідан” на вміст вологи у розсільному сирі.Документ Сир та сирний продукт(2012) Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроаналізовано споживні властивості сиру та сирного продукту. Analyzed consumer properties of cheese and cheese products.Документ Бактеріальні закваски для виготовлення сирів(2013) Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроаналізовано бактеріальні закваски, які використовуються для виготовлення сирів. Been analyzed bacterial starters used for of cheeses production.Документ Особливості маркування вершкового масла(2013) Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроаналізовано особливості маркування та якість вершкового масла на українському ринку. Analysis of peculiarities labeling and quality of butter on the Ukrainian market.Документ Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів(2013) Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроаналізовано бактеріальні закваски, які використовуються для виготовлення кисломолочних товарів. Been analyzed bacterial starters are used for the manufacture of fermented milk products.Документ Ринок розсільних сирів в Україні(2012) Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроаналізовано ринок розсільних сирів в Україні, наведено їх класифікацію. Analysis of brine cheese market in Ukraine, given its classification.Документ Особливості виготовлення вершкового сиру(2013) Рябченко, Наталія ОлександрівнаРозглянуто питання щодо асортименту і класифікації вершкового сиру, особливості його виготовлення. The question as to assortment and classification of cream cheese, especially its production.