Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 19
  • Ескіз
    Документ
    Вплив способу пакування на вміст вільних амінокислот у м'яких розсільних сирах
    (Иваново Маркова АД, 2014) Рябченко, Наталія Олександрівна
    У статті дослідженно вплив різних способів пакування і зберігання на споживні властивості м’яких розсільних сирів, а також зміни їх якості у процесі зберігання. The aim of the article is to study the influence of different ways of packaging and storage on consumer properties of soft pickled cheeses, as well as changes in quality during storage.
  • Ескіз
    Документ
    Значення консистенції харчових продуктів
    (2015) Рябченко, Наталія Олександрівна
    У статті розглянуто питання значення консистенції харчових продуктів. Наведено класифікацію показників консистенції та структури з точки зору якості продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Використання сироватки при виробництві розсільних сирів
    (2012) Рябченко, Наталія Олександрівна
    Проаналізовано вплив розсолу із застосуванням сироватки на зміну маси сиру та органолептичні показники при зберіганні. The influence of brine with the use of serum on change in mass and organoleptic properties of cheese during storage.
  • Ескіз
    Документ
    Зміна зв’язаної і вільної води під час зберігання розсільних сирів
    (2012) Рябченко, Наталія Олександрівна
    Дослідженно процес зміни стану води під час зберігання в м’яких розсільних сирах та аналіз впливу дієтичної добавки “Ламідан” на вміст вологи у розсільному сирі.
  • Ескіз
    Документ
    Сир та сирний продукт
    (2012) Рябченко, Наталія Олександрівна
    Проаналізовано споживні властивості сиру та сирного продукту. Analyzed consumer properties of cheese and cheese products.
  • Ескіз
    Документ
    Бактеріальні закваски для виготовлення сирів
    (2013) Рябченко, Наталія Олександрівна
    Проаналізовано бактеріальні закваски, які використовуються для виготовлення сирів. Been analyzed bacterial starters used for of cheeses production.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості маркування вершкового масла
    (2013) Рябченко, Наталія Олександрівна
    Проаналізовано особливості маркування та якість вершкового масла на українському ринку. Analysis of peculiarities labeling and quality of butter on the Ukrainian market.
  • Ескіз
    Документ
    Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів
    (2013) Рябченко, Наталія Олександрівна
    Проаналізовано бактеріальні закваски, які використовуються для виготовлення кисломолочних товарів. Been analyzed bacterial starters are used for the manufacture of fermented milk products.
  • Ескіз
    Документ
    Ринок розсільних сирів в Україні
    (2012) Рябченко, Наталія Олександрівна
    Проаналізовано ринок розсільних сирів в Україні, наведено їх класифікацію. Analysis of brine cheese market in Ukraine, given its classification.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості виготовлення вершкового сиру
    (2013) Рябченко, Наталія Олександрівна
    Розглянуто питання щодо асортименту і класифікації вершкового сиру, особливості його виготовлення. The question as to assortment and classification of cream cheese, especially its production.