Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення рецептури та способу виготовлення листкових борошняних кондитерських виробів, збагачених пюре обліпихи та цукатами з гарбуза(2024) Четвертіновська, Оксана ПетрівнаДокумент Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності для кафе-кондитерської(2023) Опанасенко, Діана ВалеріївнаДокумент Удосконалення технології кексів для кафе-кондитерської(2023) Єфименко, Ольга ІгорівнаДокумент Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для ресторану(2023) Кугай, Катерина ДмитрівнаДокумент Проект кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Вінниця(2023) Синюк, Юлія ВолодимирівнаДокумент Удосконалення технології заварного тіста для моно-кондитерської(2022) Кубрякова, Вікторія ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології виробів з прісного тіста для закусочної(2022) Безхмельніцина, Єлизавета СергіївнаДокумент Впровадження безглютенового печива в проєкті цеху борошняних кондитерських виробів в м. Умань Черкаської області(2022) Кондратенко, Юлія ВолодимирівнаДокумент Розроблення технології печива підвищеної біологічної цінності для закладів ресторанного господарства(2022) Кортовський, Максим ВолодимировичДокумент