Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
24 результатів
Результати пошуку
Документ Використання нових сортів винограду Закарпаття для приготування ігристих вин(2024) Бутузов, Фiлiпп АндрiйовичДокумент Документ Проект цеху переробки винограду з виробництва червоних столових вин із застосуванням делестажу потужністю 1,5 тис т за сезон(2023) Нікішина, Валерія ІгорівнаДокумент Використання нових сортів винограду для приготування коньячних спиртів(2023) Величко, Володимир ОмеляновичДокумент Документ Документ Проект цеху переробки винограду з виробництва червоних сухих витриманих вин із застосуванням сучасного обладнання потужністю 1,5 тис. т за сезон(2022) Вітковська, Ольга Валентинівна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »