Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
36 результатів
Результати пошуку
Документ Документ Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Коростень Житомирської області(2024) Цуман-Петрова, Богдана ВалентинівнаДокумент Документ Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів панірованих крил курячих заморожених(2024) Козка, Олексій ОлеговичДокумент Порівняльний аналіз ефективності роботи холодильної установки для виробництва заморожених напівфабрикатів на базі різних схемних рішень(2024) Наришков, Євгеній ПетровичДокумент Проєкт кондитерського цеху по виробництву збивних цукерок в місті біла Церква(2023) Скріпка, Вікторія ВікторівнаДокумент Проєкт хлібозаводу в місті Умань Черкаської області з впровадженням сучасного енергозберігаючого обладнання(2023) Губніцька, Ангеліна ОлександрівнаДокумент Впровадження виробництва напівфабрикатів у м’ясному цеху ТОВ «Сільпо-Фуд»(2023) Маймур, Тамара ГеннадіївнаДокумент Розширення асортименту напівфабрикатів у м'ясному цеху ТЗОВ «КІМ» (Дрогобицькі ковбаси)(2023) Кобилецький, Назарій ІгоровичДокумент Проект консервного цеху у м. Кам’янець-Подільський, з впровадженням виробництва консервів з м’яса птиці(2023) Каулін, Павло Іванович