Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження особливостей застосування синіх барвників різного походження для розширення асортименту шоколадних виробів(2024) Собко, Олексій АнатолійовичДокумент Удосконалення технології отримання барвників антоціанового ряду із плодово-овочевої сировини(2024) Бурлак, Наталія ІванівнаДокумент Технологія отримання стабілізованої форми антоціанів з вичавок чорниці(2023) Коновалова, Вікторія ЮріївнаДокумент Обґрунтування і вибір режимів приготування крафтового пива з використанням журавлини(2022) Медведовська, Олена ОлександрівнаДокумент Технологія виробництва антоціанів (Е163a) з лушпиння насіння соняшника(2022) Кононенко, Марія ВячеславівнаДокумент Шляхи використання плодово-ягідних соків в технологіях харчових продуктів(2022) Горбач, Роман СергійовичДокумент Розширення асортименту фруктових десертів зниженої енергетичної цінності на основі сливи(2022) Сеньків, Михайло МиколайовичДокумент Дослідження впливу закарпатського регіону на якість червоних столових сухих вин(2021) Когутич, Михайло МихайловичДокумент Вибір та обгрунтування технологічних прийомів виробництва білих столових виноматеріалів для попередження появи «Pinking»(2021) Олійник, Аліса ОлександрівнаДокумент Дослідження антоціанів з плодів чрноплідної горобини, отриманих прискореною екстракцією, та їх використання у косметичних продуктах(2021) Ошурко, Павло Анатолійович