Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
25 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання рецептур супів для кафе загального типу(2024) Камець, Олена АндріївнаДокумент Удосконалення технології холодних та гарячих закусок для ресторану вищого класу(2024) Карабельська, Яна ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології солодких страв зниженої калорійності для кафе сімейного типу(2024) Чуб, Анна ПавлівнаДокумент Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного для кафе загального типу(2024) Черняк, Олена АнатоліївнаДокумент Удосконалення технології страв із десертних овочів для ресторану першого класу(2024) Стась, Тетяна ВолодимирівнаДокумент Моделювання рецептур страв із січеного м’яса для спеціалізованого ЗРГ(2024) Симоненко, Тетяна ОлександрівнаДокумент Розширення асортименту рибних страв для кафе загального типу(2024) Луговський, Євгеній ЯрославовичДокумент Удосконалення технології страв із м'яса для ресторану першого класу(2024) Кушніренко, Марія ЮріївнаДокумент Розроблення технології страв з грибів для кафе загального типу(2024) Донець, Марина МихайлівнаДокумент Розширення асортименту страв із овочів для кафе загального типу(2024) Байдак, Руслана Вадимівна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »