Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Біологічно активні речовини мікробного походження для космецевтики(2024) Зьолко, Тетяна ВасилівнаДокумент Проєкт виробництва фруктово-желейного мармеладу оздоровчого призначення з використанням пюре ревеню та обліпихи(2023) Копанєва, Анна МихайлівнаДокумент Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини(2023) Коваленко, Олександра СергіївнаДокумент Розроблення технології сирного соусу, збагаченого біологічно активними речовинами(2023) Мар’ян, Олександр ВіталійовичДокумент Удосконалення технології йогуртів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства(2022) Берладин, Павліна ВасилівнаДокумент Одержання біомаси Lactobacillus fermentum для виробництва пробіотичного препарату «Фарманекс Про-Бі»(2021) Максимець, Олександра ОлександрівнаДокумент Проєкт виробництва йогурту, збагаченого пюре із чорної смородини та мигдалем(2021) Коваленко, Олександра СергіївнаДокумент Проєкт виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення з додаванням кукурудзяного борошна та порошку шпинату(2021) Данилюк, Михайло ОлексійовичДокумент Проєкт виробництва пісочного печива, збагаченого олією насіння гарбуза та порошком листя смородини(2021) Шумяк, Ольга СергіївнаДокумент