Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології овочевих страв із використанням нетрадиційної сировини для кафе загального типу(2024) Бондаренко, Артем ВолодимировичДокумент Розроблення технології соусів з метою розширення асортименту для спеціалізованого ЗРГ(2024) Мішкова, Діана СергіївнаДокумент Удосконалення технології змішаного гарячого алкогольного напою для спеціалізованого ЗРГ(2024) Омельченко, Марія СергіївнаДокумент Документ Удосконалення технології отримання фруктово-овочевого соку, ферментованого квітковим медом(2024) Завалкевич, Надія ВіталіївнаДокумент Проект будівництва цеху виробництва консервів для дитячого харчування(2023) Шелудько, Анна ВолодимирівнаДокумент Проект виробництва пшеничного хліба з використанням порошку гарбуза та сухої молочної сироватки(2022) Чикун, Олександр МиколайовичДокумент Обгрунтування рецептури здобних виробів з додаванням продуктів переробки гарбуза та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. Запоріжжя(2022) Єщенко, Микита ОлександровичДокумент Документ Розроблення проектів рецептур чіабати з нетрадиційною сировиною з впровадженням їх в проекті хлібозаводу в м. Кременчук Полтавської області(2022) Грабовський, Владислав Дмитрович