Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Вибір та обґрунтування препаратів на основі рослинних протеїнів в технології білих столових вин(2024) Волоконський, Андрій ВасильовичДокумент Розробка нових видів вершкових десертів з впровадженням наукової роз-робки на підприємстві потужністю переробки 25 т молока за зміну(2024) Долганова, Вікторія ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології отримання желатину(2023) Д’яченко, Максим АндрійовичДокумент Удосконалення технології десертів з функціональними властивостями для ЗРГ(2023) Скринник, Ілона МиколаївнаДокумент Проект цеху стабілізації столових червоних виноматеріалів проти різних видів помутнінь потужністю 50 тис. дал на рік(2023) Світенко, Марія МиколаївнаДокумент Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для спеціалізованої мережі закладів ресторанного господарства(2022) Бакун, Анастасія ОлексіївнаДокумент Проект цеху підготовки білих виноматеріалів для отримання ігристих вин продуктивністю 30 тис.дал/ рік з використанням новітніх матеріалів стабілізуючої дії(2022) Терещенко, Владислав Олексійович