Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження можливості заміни продуктів тваринного походження на рослинні інгредієнти в технології чізкейків для веганського харчування(2024) Кубрякова, Вікторія ОлександрівнаДокумент Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів в кондитерському цеху ТОВ «Маковичок» в м. Лебедин Сумської області(2024) Ковальов, Сергій ОлексійовичДокумент Удосконалення технологій тістечок для кафе-кондитерської(2023) Прохоренко, Дарія МихайлівнаДокумент Розширення асортименту булочок спеціального призначення для кафе-кондитерської(2023) Клімов, Максим ОлександровичДокумент Проєкт цеху з виробництва мармеладу у місті Путивль Сумської області(2023) Есманова, Дар’я СергіївнаДокумент Удосконалення способу виробництва вафель оздоровчого призначення з додаванням пророщеного зерна пшениці та порошків з імбиру і обліпихи(2023) Клеймьонова, Олена ГеннадіївнаДокумент Удосконалення способу виробництва пісочного печива оздоровчого призначення з використанням вівсяного борошна, ягід журавлини та кунжуту(2023) Данилюк, Михайло ОлексійовичДокумент Документ Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для спеціалізованої мережі закладів ресторанного господарства(2022) Бакун, Анастасія ОлексіївнаДокумент Проект виробництва мармеладу, збагаченого буряковомалиновим пюре(2022) Кришталь, Андрій Миколайович