Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології морозива на основі інноваційних інгредієнтів для ЗРГ(2024) Гуцуляк, Володимир МихайловичДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва морозивного торта «Райдуга» для оператора ринку ТОВ «Айс-Фудс»(2024) Гайдай, Іванна СергіївнаДокумент Проєкт цеху по виробництву морозива на молочній основі потужністю 16 т готового продукту за добу(2023) Лобко, Станіслав АндрійовичДокумент Розроблення технології м’якого морозива для ЗРГ(2023) Софінська, Валерія ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології морозива в умовах ЗРГ(2023) Бугмій, Ілля ОлександровичДокумент Проект цеху по виробництву дрібнофасованого морозива на підприємстві потужністю 3,5 т готової продукції за зміну(2023) Повх, Богдана ВіталіївнаДокумент Проект холодозабезпечення фабрики морозива продуктивністю 30т/добу у м. Суми(2022) Бігун, Роман РомановичДокумент Організація виробництва морозива у вафельній продукції в цеху потужністю 6 т готової продукції за зміну(2022) Романюк, Надія ЮріївнаДокумент Розробка системи автоматизації процесу виробництва морозива(2022) Сарахман, Ігор Юрійович