Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Проєкт хлібозаводу у м. Нетішин Хмельницької області з виготовлення хлібобулочних виробів оздоровчого призначення(2024) Щавінська, Софія ВікторівнаДокумент Удосконалення технології виробництва пектину з яблучних вичавків(2023) Сидоренко, Владислава ВіталіївнаДокумент Проект кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Нетішин Хмельницької області(2023) Чернишева, Аліна ВолодимирівнаДокумент Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини(2023) Коваленко, Олександра СергіївнаДокумент Проєкт кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Іллінці Вінницької області(2023) Боляк, Анастасія АндріївнаДокумент Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого пектином і болгарським перцем(2022) Загородня, Вікторія ІгорівнаДокумент Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для спеціалізованої мережі закладів ресторанного господарства(2022) Бакун, Анастасія ОлексіївнаДокумент Технологія косметичних емульсій з пектином(2021) Шморкун, Наталія ОлександрівнаДокумент Технологія виробництва пектину з бурякового жому в екстракційному цеху(2021) Баранов, Станіслав Вадимович