Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології салатів для кафе загального типу(2024) Пенцак, Світлана АнатоліївнаДокумент Моделювання рецептур страв із кисломолочного сиру для кафе(2024) Шовкова, Наталія ОлександрівнаДокумент Розробка технології печива спеціального призначення на основі рослинної сировини для ЗРГ(2024) Новаторська, Марія ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології холодних страв у молодіжному кафе з італійською кухнею(2023) Зоренко, Олеся ОлегівнаДокумент Удосконалення технології овочевих страв для молодіжного кафе(2023) Богдан, Олександр СергійовичДокумент Розроблення технології пудингу вареного із використанням солодового екстракту «Полісол»(2023) Скуратівська, Дарина ВолодимирівнаДокумент Удосконалення технології мусів із додаванням фруктових пюре та сиропів на основі фруктози(2023) Райський, Микита АнатолійовичДокумент Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів в умовах ЗРГ(2023) Фоменко, Антон АндрійовичДокумент Застосування пивної дробини для виробництва нових харчових продуктів(2021) Якименко, Людмила Сергіївна