Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології страв з січеного м’яса кролів з використанням амарантового борошна(2024) Мідлер, Галина СергіївнаДокумент Наукове обгрунтування використання колагеновмісних бiлкових наповнювачiв у технологiї посiчених напiвфабрикатiв(2022) Горiшнiй, Павло ОлеговичДокумент Розширення асортименту посічених напівфабрикатів з використанням рослинних композицій(2022) Баран, Дмитро ІгоровичДокумент Розширення асортименту посічених напівфабрикатів для спеціального харчування з м’яса водоплавної птиці(2022) Гуралевич, Анна ЯрославівнаДокумент Організація виробництва м’ясних виробів у ковбасному цеху в м. Кременчук , в т. ч. 5,0 т напівфабрикатів(2022) Заєць, Тетяна СергїівнаДокумент Організація переробки індиків на птахокомбінаті потужністю 17,0 т за зміну, з впровадженням цеху напівфабрикатів(2022) Стрілецький, Василь ЛюдвиговичДокумент Розширення асортименту ковбас та організація виробництва напівфабрикатів з м'яса птиці у цеху ТОВ «УПГ-Інвест»(2021) Давиденко, Андрій ВолодимировичДокумент Розширення асортименту та удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням рослинних збагачувачів(2021) Кущ, Руслана ВікторівнаДокумент Розширення асортименту посічених напівфабрикатів з використанням рослинних композицій(2021) Гасюк, Остап Богданович