Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології виробів із заварного тіста з використанням нетрадиційних видів борошна для ЗРГ(2024) Гавриленко, Оксана СергіївнаДокумент Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого пектином і болгарським перцем(2022) Загородня, Вікторія ІгорівнаДокумент Проект виробництва пшеничного хліба з використанням порошку гарбуза та сухої молочної сироватки(2022) Чикун, Олександр МиколайовичДокумент Документ Розроблення технології печива підвищеної біологічної цінності для закладів ресторанного господарства(2022) Кортовський, Максим ВолодимировичДокумент Дослідження способу виробництва хліба адаптогенної дії з використанням екстракту кореню імбиру(2021) Кровопускова, Аліна ІгорівнаДокумент Вдосконалення способу виробництва хлібців з використанням пшеничних висівок для осіб із порушеним обміном речовин(2021) Мартиненко, Дарія ОлександрівнаДокумент Удосконалення способу виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого порошками шпинату та селери(2021) Огірчак. Тетяна Юріївна