Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
117 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва макаронних виробів оздоровчого призначення, збагачених борошном спельти та порошком смикавця їстівного(2024) Шорнікова, Марія АнатоліївнаДокумент Удосконалення способу виробництва булочного виробу, збагаченого вітамінізованим джемом(2024) Оніщенко, Назар ІгоровичДокумент Наукове обгрунтування та створення сухої суміші на основі знежиреної молочної сироватки для раціонів футболістів(2024) Одинець, Антон ВолодимировичДокумент Використання штучного холоду при виробництві ягідних напівфабрикатів з підвищеним вмістом вітамінів(2024) Чикун, Олександр МиколайовичДокумент Удосконалення способу виробництва паштету оздоровчого призначення з використанням пророщеного зерна сочевиці та гречки(2024) Медведюк, Дмитро ОлександровичДокумент Обгрунтування вибору сировини та удосконалення способу виробництва дитячих м’ясо-рослинних консервів оздоровчого призначення(2024) Медведюк, Ірина ОлександрівнаДокумент Удосконалення способу виробництва безглютенових кексів, збагачених напівзнежиреним борошном насіння льону, порошком плодів глоду та кунжутом(2024) Приходько, Анастасія АнатоліївнаДокумент Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з додаванням гречаного борошна та пюре айви(2024) Глазьєва, Тетяна АнатоліївнаДокумент Удосконалення рецептури та способу виготовлення листкових борошняних кондитерських виробів, збагачених пюре обліпихи та цукатами з гарбуза(2024) Четвертіновська, Оксана ПетрівнаДокумент Проєкт цеху молочних напоїв, збагачених насінням льону та кунжуту(2023) Шуба, Аліна Михайлівна