Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія виготовленння ковбасок для гриля збагачених мікронутрієнтами з водоростями хлорела(2024) Медяник, Марія ОлександрівнаДокумент Проект модернізації ковбасного цеху ТОВ «Брусилівські ковбаси», з впровадженням асортименту м'ясних хлібів(2023) Компанець, Іван МихайловичДокумент Розширення асортименту м'ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «М'ясокомбінат Ятрань», з впровадженням виробництва напівфабрикатів(2023) Горобець, Артем ОлександровичДокумент Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «Поділля-м’ясо», з впровадженням асортименту пельменів(2023) Гнатюк, Максим ВалерійовичДокумент Документ Проект ковбасного цеху потужністю 4 тон м’ясних виробів за зміну, з впровадженням виробництва напівфабрикатів(2023) Бойчук, Мартин ПавловичДокумент Модернізація машини для формування білкової ковбасної оболонки продуктивністю 50 кг/год(2023) Дашевський, Кирило ДаниловичДокумент Організація виробництва ковбасних виробів та напівфабрикатів у запроектованому цеху потужністю 16,2 т виробів за зміну(2022) Стеблик, Діана ВасилівнаДокумент Організація виробництва м’ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 18,1 тон за зміну, в т. ч. 2,1 тон посічених напівфабрикатів(2022) Кравчук, Валентина ВадимівнаДокумент Впровадження виробництва напівфабрикатів у цеху потужністю 9,3 т виробів за зміну ФОП «Тараненко»(2022) Коросташов, Андрій Юрійович