Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження переробки індиків на птахокомбінаті потужністю 20,0 т м'яса птиці за зміну в м. Самбір(2023) Микитюк, Роман СтепановичДокумент Документ Організація забою та переробки худоби на ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» з впровадженням виробництва блочного м'яса(2022) Козка, Олексій ОлеговичДокумент Документ Організація переробки сухопутної птиці на птахокомбінаті потужністю 21,2 т м’яса птиці за зміну в м. Рівне(2022) Рій, Софія СтепанівнаДокумент Організація забою та переробки худоби з впровадженням переробки ДРХ на м’ясокомбінаті потужністю 29,4 т м'яса за зміну в м. Умань(2022) Козовенко, Михайло ВолодимировичДокумент КБР: Проект модернізації ТОВ «УПГ- Інвест» Організація виробництва консервів з м’яса птиці у запроектованому консервному цеху ТОВ «УПГ- Інвест»(2021) Ковальчук, Анжеліка ВікторівнаДокумент КБР: Проект модернізації ТОВ «УПГ-Інвест» з впровадженням лінії переробки водоплавної птиці(2021) Кисленок, Варвара МиколаївнаДокумент Модернізація ковбасного цеху ТДВ «М’ясокомбінат «Ятрань» з впровадженням виробництва сиров’ялених ковбас(2020) Штельмах, Валерія ЛеонідівнаДокумент Розширення асортименту ковбасного цеху ТОВ «Савин продукт» з впровадженням виробництва солених виробів(2020) Сорокіна, Юлія Сергіївна