Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
22 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва безглютенових кексів, збагачених напівзнежиреним борошном насіння льону, порошком плодів глоду та кунжутом(2024) Приходько, Анастасія АнатоліївнаДокумент Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з додаванням гречаного борошна та пюре айви(2024) Глазьєва, Тетяна АнатоліївнаДокумент Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу(2023) Вінярська, Владислава ВалеріївнаДокумент Удосконалення способу виробництва безглютенового печива на основі рисового борошна з додаванням кеш’ю та шроту насіння гарбуза(2023) Галушко, Марія ВалеріївнаДокумент Проект виробництва пшеничного хліба з використанням порошку гарбуза та сухої молочної сироватки(2022) Чикун, Олександр МиколайовичДокумент Проект виробництва мармеладу, збагаченого буряковомалиновим пюре(2022) Кришталь, Андрій МиколайовичДокумент Проєкт виробництва житньго хліба оздоровчого призначення, збагаченого рослинними порошками(2021) Цикало, Діана ЮріївнаДокумент Проект технологічної лінії з виробництва квасу оздоровчого призначення, збагаченого рослинними екстрактами(2021) Одинець, Антон ВолодимировичДокумент Проєкт виробництва глазурованого сирка оздоровчого призначення з використанням наповнювача із журавлини та айви(2021) Клеймьонова, Олена ГеннадіївнаДокумент Проєкт виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого морквяним пюре та насінням кунжуту(2021) Мошинська, Анастасія Дмитрівна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »