Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
37 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва булочного виробу, збагаченого вітамінізованим джемом(2024) Оніщенко, Назар ІгоровичДокумент Наукове обгрунтування та створення сухої суміші на основі знежиреної молочної сироватки для раціонів футболістів(2024) Одинець, Антон ВолодимировичДокумент Удосконалення способу виробництва паштету оздоровчого призначення з використанням пророщеного зерна сочевиці та гречки(2024) Медведюк, Дмитро ОлександровичДокумент Удосконалення рецептури та способу виготовлення листкових борошняних кондитерських виробів, збагачених пюре обліпихи та цукатами з гарбуза(2024) Четвертіновська, Оксана ПетрівнаДокумент Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини(2023) Коваленко, Олександра СергіївнаДокумент Проєкт виробництва хліба житнього з використанням симбіотичної закваски та пюре пастернаку(2022) Оніщенко, Назар ІгоровичДокумент Проєкт виробництва житньго хліба оздоровчого призначення, збагаченого рослинними порошками(2021) Цикало, Діана ЮріївнаДокумент Проєкт виробництва йогурту з імуномодулюючими властивостями, збагаченого екстрактом ехінацеї пурпурової(2021) Скидан, Єлизавета АнатоліївнаДокумент Проєкт виробництва твердого сиру оздоровчого призначення з використанням пажитнику та горіха волоського(2021) Петренко, Аліна СергіївнаДокумент Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба з поліпшеним амінокислотним складом,збагаченого амарантовим борошном та насінням гарбуза(2021) Задворний, Олексій Ігорович