Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
25 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з додаванням гречаного борошна та пюре айви(2024) Глазьєва, Тетяна АнатоліївнаДокумент Одержання біомаси Lactobacillus acidophilus для виробництва ацидофіліну(2023) Синявська, Дар’я АндріїівнаДокумент Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу(2023) Вінярська, Владислава ВалеріївнаДокумент Проект виробництва пшеничного хліба з використанням порошку гарбуза та сухої молочної сироватки(2022) Чикун, Олександр МиколайовичДокумент Проект виробництва кисломолочного сиру збагаченого пюре із моркви(2022) Шпірко Маргарита АнаніївнаДокумент Проект виробництва мармеладу, збагаченого буряковомалиновим пюре(2022) Кришталь, Андрій МиколайовичДокумент Проект технологічної лінії з виробництва квасу оздоровчого призначення, збагаченого рослинними екстрактами(2021) Одинець, Антон ВолодимировичДокумент Проєкт виробництва хліба пшеничного, збагаченого насінням кмину та соняшника(2021) Карповець, Денис ПетровичДокумент Проєкт виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення з додаванням кукурудзяного борошна та порошку шпинату(2021) Данилюк, Михайло Олексійович
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »