Перегляд за Автор "Божко, Софія Богданівна"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Впровадження виробництва ковбасних виробів з м’яса качки на ФОП «Максименко»(2023) Божко, Софія БогданівнаДокумент Дослідження функціонально-технологічних властивостей м'ясо-місткої вареної ковбаси з борошном насіння гарбуза(2022) Божко, Софія Богданівна; Пасічний, Василь МиколайовичПредставлені результати досліджень функціонально-технологічних показників ковбасДокумент М’ясомісткі варені ковбаси з конопляним борошном(2021) Тищенко, Василь Іванович; Литвиненко, Марія; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Софія БогданівнаОписані результати досліджень комбінованих варених ковбас з використанням борошна з насіння конопель.Документ М’ясомісткі запечені вироби із комбінованим складом сировини(2021) Тищенко, Василь Іванович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Софія БогданівнаОписано результати досліджень функціонально-технологічних показників комбінованих м’ясних хлібів.Документ Оцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтами(2022) Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Божко, Софія БогданівнаПредставлено результати досліджень м’ясних хлібів комбінованого складу з регіональною рослинною сировиною.Документ Розробка напівкопчених ковбасок використанням баранини і протеїну насіння коноплі(2022) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Софія Богданівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія ВолодимирівнаПредставлено результати оцінки харчової цінності напівкопчених ковбас з м’яса баранини та протеїном з насіння конопель.Документ Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі(2022) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Софія Богданівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія ВолодимирівнаПредставлено результати дослідження функціонально-технологічних показників напівкопчених ковбас з баранини та протеїну з насіння кконопель.Документ Удосконалення технології м’ясомістких хлібів(2022) Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Божко, Софія БогданівнаПредставлено результати досліджень м’ясних хлібів комбінованого складу з регіональною рослинною сировиною за функціонально-технологічними показниками