Перегляд за Автор "Сороколіт, Микола Іванович"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Безвідходна переробка коренеплодів, овочів, фруктів та ягід по технології УДУХТ(1995) Гнатенко, А. М.; Гулий, Іван Степанович; Сороколіт, Микола Іванович; Гурська, О. Ф.; Танащук, Людмила Іванівна; Таран, Віталій Михайлович; Карпович, Микола СергійовичРозробка цієї технології зорієнтована на створення надійної промислової бази кормів для тваринництва шляхом цільової переробки продукції рослинництва. Технологічне обладнання для технології підібране так, що вона має спрямування на подальше використання і вдосконалення. The development of this technology is focused on establishing a strong industrial base for animal feed through targeted product processing plant. Technological equipment for the technology chosen so that it has a direction for further use and improvement.Документ Виробництво пектину із корене-, бульбоплодів за технологією УДУХТ(1994) Сороколіт, Микола Іванович; Кропивницька, Ірина Олексіївна; Гулий, Іван Степанович; Бобрівник, Леонід Дем'янович; Карпович, Микола Сергійович; Таран, Віталій Михайлович; Донченко, Людмила Володимирівна; Гнатенко, А. М.Традиційна технологія виробництва пектину передбачає кислотний гідроліз, що вимагає використання мінеральної кислоти (соляної, азотної або сірчаної). Наявність їх у технологічних середовищах обумовлює особливі вимоги до технологічного процесу та його обладнання. Traditional technology of pectin involves acid hydrolysis, which requires the use of mineral acids (hydrochloric, nitric or sulfuric). Their presence in the technological environment makes special demands on the process and its equipment.Документ Екологічні аспекти виробництва пива на мініпивзаводах(1994) Сороколіт, Микола Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Удодов, Сергій Олександрович; Домарецький, Віталій АфанасійовичРеальним шляхом покрашення становища може бути отворення пивоварних виробництв малої потужнооті з наближанням їх до місць споживання і використанням сучасних технологічних рішень.Документ Особливості технологічної схеми виробництва пектину із соковитої сировини(1997) Сороколіт, Микола Іванович; Таран, Віталій МихайловичІснуючі технології одержання пектину із вичавлених яблук, бурякового жому тощо мають певні недоліки. Existing technology of pectin from apples squeezed, beet pulp, etc. have some disadvantages.Документ Результати експериментально-виробничої перевірки біохімічного способу підготовки пектиновмісної сировини(1995) Кушнір, Олена Володимирівна; Сороколіт, Микола Іванович; Таран, Віталій Михайлович; Гнатенко, А. М.; Карпович, Микола Сергійович; Мельник, Галина СергіївнаНа основі результатів лабораторних досліджень і згідно розробленого "Експериментального регламенту на виробництво пектину із коренеплодів" у виробничих умовах на консервному заводі пектинопродуктів АСП "Колос" Смілянського району проведені випробування по перевірці біохімічного способу підготовки пектиновмісноії сировини. Based on the results of laboratory tests and according to the existing "Experimental regulations for the production of pectin from the roots" in a production environment at the cannery pectin TSA "Kolos" Smelansky district conducted a test of the method of preparation of the pectin biochemical raw materials.Документ Рекомпенсація і стабілізація тепломасообмінних процесів у камерах для термічної обробки м’ясопродуктів(2005) Сороколіт, Микола Іванович; Бабанов, Геннадій Кузьмич; Мельниченко, Iрина Миколаївна; Таран, Віталій МихайловичОбґрунтовано один із способів стабілізації режиму термічної обробки м'ясопродуктів, а саме завдяки взаємній компенсації впливу на теплообмінний процес у термокамері температури і швидкості руху нагрівної пароповітряної суміші. Justified one way to stabilize the thermal processing of meat products, but because of mutual compensation effect on the heat exchange process in a heat chamber temperature tours and speed the heating steam mixture.Документ Специфіка апаратурного оформлення виробництва пектину із соковитої сировини малої потужності(1997) Сороколіт, Микола Іванович; Таран, Віталій МихайловичОдин із можливих варіантів створення пектинових виробництв малої потужності передбачає використання як основної сировини корене-бульбоплодів у сирому вигляді. One of the possible options for creating pectin production provides for the use of low power as the main raw material of root tubers raw.Документ Технологія виробництва пектину із бурякової сировини шляхом зброджування сахарів(1993) Гулий, Іван Степанович; Карпович, Микола Сергійович; Сороколіт, Микола Іванович; Кропивницька, Ірина Олексіївна; Донченко, Людмила Володимирівна; Таран, Віталій Михайлович; Гнатенко, А. М.Сучасне виробництво пектину базується на кислотному гідролізі протопектину рослинних тканин та використанні ряду інших хімічних реагентів. Складності їх застосування негативно позначаються на розвитку пектинової галузі. Особливі труднощі мають місце в разі отримання бурякового пектину. Modern production of pectin based on acid hydrolysis protopectin plant tissues and uses a number of other chemicals. Difficulties applications adversely affect the development of pectin industry. Particular difficulties occur in the case of beet pectin.Документ Фундаменталізація навчального процесу як основа профілізації підготовки інженерів-механіків переробних і харчових виробництв(2001) Таран, Віталій Михайлович; Сороколіт, Микола ІвановичФундаменталізація і профілізація як навчально-методичні аспекти завжди займали чинне місце в загальному процесі підготовки спеціалістів - випускників вищих технічних закладів освіти. Проте лише останнім часом приділяються підвищена увага їх науково-методичному обґрунтуванню, цілеспрямованому диференційному застосуванню, підвищенню якості та глибини теоретичної і практичної підготовки інженерів, які повинні бути готовими до вирішення набагато складніших завдань сучасної науки і практики. Fundamentalization and profiling as teaching aspects always occupied prominent place in the overall process of training specialists - graduates of higher technical educational institutions. However, only recently has received increased attention to their scientific and methodological basis, the differential use of targeted, quality and depth of the education and training of engineers who need to be ready to tackle more complex problems of modern science and practice.