Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалена методика спектрофотометричного визначення ефективності очищення глюкозних розчинів(2003) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Манк, Валерій Веніамінович; Лагода, Володимир АндрійовичРозглядається можливість використання для оцінювання ефективності очищення глюкозних розчинів адсорбентами спектрофотометричних методів і пропонується застосування для цієї мети приладу КФК-3. The possibility of spectrophotometric methods usage in evaluating the effectiveness of glucose solutions purification by adsorbents and proposed use for this purpose the device KFK-3.Документ Очищення пшеничних крохмальних гідролізатів(2006) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Манк, Валерій Веніамінович; Лагода, Володимир АндрійовичЗапропонована технологія очищення та фільтрування крохмальних гідролізатів із пшениці від речовин жиро-білкового комплексу та знебарвлення за допомогою бентоніту та флокулянта. The technology of purification and filtration of wheat starch hydrolysates from substances lipid-protein complex and discoloration with bentonite and flocculant is proposed.Документ Вибір тканин для фільтрування гідролізату, одержаного із пшениці(2006) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир АндрійовичДосліджено основні фільтрувальні тканини з метою їх вибору для фільтрування гідролізату, одержаного із пшениці. Встановлено, що синтетичні тканини забезпечують необхідні технологічні показники при фільтруванні крохмальних гідролізатів, вибрано найбільш ефективні з них. The basic filter fabric are researched for their selection for filtering the hydrolyzate derived from wheat. Found that synthetic fabrics provide the necessary technological parameters for filtering starch hydrolysates, chosen the most effective ones.Документ Дослідження фільтрувальних властивостей гідролізату, одержаного із пшениці(2006) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Манк, Валерій Веніамінович; Немирович, Петро Михайлович; Лагода, Володимир Андрійович; Погорілий, Тарас МихайловичВивчено основні фільтрувальні властивості гідролізату, одержаного із пшениці ферментативним методом. Визначено коефіцієнт консолідації осаду, який є узагальненим показником фільтрувальних властивостей гідролізату і дозволяє встановити оптимальний тиск фільтрування. Researched the basic filtering properties of hydrolyzate derived from wheat by enzymatic method. Determined coefficient of sediment consolidation, which is a generalized indicator of filtering properties of the hydrolyzate and allows to set optimum pressure of filtration.Документ Фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці(2006) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Манк, Валерій Веніамінович; Лагода, Володимир АндрійовичДосліджено фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці ферментативним гідролізом, а також проведено аналіз їх взаємозв'язку з його фільтрувальними властивостями. Researched physico-chemical properties of the hydrolyzate obtained from enzymatic hydrolysis of wheat, and analyzed their relationship with its filtering properties.Документ Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці(2005) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Чернявська, Людмила ІванівнаНа основі проведених досліджень запропоновано удосконалені методики визначення забарвленості та каламутності гідролізатів пшениці з використанням спектрофотометра. Based on these studies suggested improved methods for determining the color and turbidity of wheat hydrolysates using a spectrophotometer.Документ Ізоелектрофоретичне фокусуюче розділення крохмального гідролізату з пшениці(2007) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Манк, Валерій Веніамінович; Лагода, Володимир АндрійовичЗапропоновано ефективний ізоелектрофоретичний фокусуючий метод очищення та розділення крохмальних гідролізатів. An effective izoelektroforetic focusing method for purification and separation of starch hydrolysates is offered.Документ Одержання високозцукреної патоки із пшениці(2008) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир АндрійовичЗапропоновано технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці. A technology of highsaccharified syrup from non-traditional raw materials - feed wheat is offered.Документ Одержання та перспективи використання високозцукреної патоки із пшениці(2010) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир АндрійовичРозглянуто властивості крохмальних паток, зокрема високозцукреної, яка може використовуватись як основна сировина в кондитерській, хлібопекарській, консервній, харчоконцентратній та інших галузях харчової промисловості як підсолоджувач, антикристалізатор, пластифікатор та структуроутворювач. Розроблено технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці.Розглянуто властивості крохмальних паток, зокрема високозцукреної, яка може використовуватись як основна сировина в кондитерській, хлібопекарській, консервній, харчоконцентратній та інших галузях харчової промисловості як підсолоджувач, антикристалізатор, пластифікатор та структуроутворювач. Розроблено технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці.Розглянуто властивості крохмальних паток, зокрема високозцукреної, яка може використовуватись як основна сировина в кондитерській, хлібопекарській, консервній, харчоконцентратній та інших галузях харчової промисловості як підсолоджувач, антикристалізатор, пластифікатор та структуроутворювач. Розроблено технологію високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці. Properties of starched treacle, in particular of highsaccharified which can be used as the basic raw materials in a confectionery , baking, canning , food concentrate and also other branches of the food-processing industry as the sweetener, an anticrystallizer, softener and the amendment are considered. The technology of highsaccharified treacle from untraditional raw materials - feed-stuff of wheat is developed.