Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
27 результатів
Фільтри
Налаштування
Результати пошуку
Документ Впровадження національних стандартів на горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані(2023) Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана ІванівнаВпровадження нових редакцій національних стандартів ДСТУ 4256, ДСТУ 4257, ДСТУ 4258 створить умови для проведення належного оперативного контролю горілок і горілок особливих на стадії їх розроблення та виготовлення, що сприятиме підвищенню ефективності роботи підприємств, що виготовляють горілки і горілки особливі. Нові редакції вищенаведених стандартів дадуть змогу підвищити рівень захисту інтересів споживачів, створити більш сприятливі умови для збільшення обсягів реалізації продукції, встановлювати відповідні заходи у кризових ситуаціях та вживати ефективні дії під час виробництва горілок, горілок особливих, напоїв лікеро-горілчаних. The introduction of new editions of national standards DSTU 4256, DSTU 4257, DSTU 4258 will create conditions for proper operational control of vodkas and special vodkas at the stage of their development and production, which will contribute to increasing the efficiency of the enterprises that manufacture vodkas and special vodkas. New editions of the above standards will make it possible to increase the level of protection of consumers' interests, create more favorable conditions for increasing the volume of product sales, establish appropriate measures in crisis situations and take effective actions during the production of vodka, special vodka, and liquor-vodka drinks.Документ Розроблення і впровадження норм виробничих втрат зернового дистиляту і норм втрат спирту та готової продукції під час виробництва деяких видів алкогольних напоїв(2023) Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана ІванівнаРозроблення і впровадження науково-обгрунтованих норм виробничих втрат зернового дистиляту, спирту етилового під час виробництва алкогольних напоїв сприятимуть підвищенню ефективності роботи підприємств лікеро-горілчаної галузі та вдосконаленню механізму здійснення державного контролю за повнотою використання спирту етилового під час виробництва лікеро-горілчаної продукції, її зберіганні, переміщенні та транспортуванні. The development and implementation of scientifically based standards for production losses of grain distillate and ethyl alcohol during the production of alcoholic beverages will contribute to increasing the efficiency of the enterprises of the liquor and vodka industry and improving the mechanism of state control over the complete use of ethyl alcohol during the production of liquor and vodka products, its storage, movement and transportation.Документ Вплив електрохімічної активації води на рівноважний стан водно-спиртових сумішей(2018) Кузьмін, Олег ВолодимировичДослідження механізму встановлення рівноважного стану горілок при створенні водно-спиртових сумішей в процесі електрохімічної активації води. Study of mechanisms of the equilibrium state of aqueous-alcoholic mixtures at key stages of the creation of vodka using electrochemical activation of water.Документ Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної води(2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Суйков, Сергій ЮрійовичДослідження механізму встановлення рівноважного стану горілок при створенні водно-спиртових сумішей в процесі електрохімічної активації питної води. Study of mechanisms of the equilibrium state of aqueous-alcoholic mixtures at key stages of the creation of vodka using electrochemical activation of drinking water.Документ Identification of equilibrium state of hydroxyl protons in vodkas by 1H NMR spectroscopy(2017) Kuzmin, Oleg; Sujkov, Sergey; Koretska, Iryna; Matyiashchuk, Olena; Polyovyk, VolodymyrThe conducted researches set a fundamental difference of behavior of hydroxyl proton of ethanol and water in vodkas, using 1H NMR spectroscopy.Документ Крутое восхождение при поиске экстремума для органолептических свойств водки(2008) Кузьмин, Олег ВладимировичВ статье рассмотрена методика обработки экспериментальных исследований относительно определения оптимальных условий приготовления водно-спиртовых растворов (сортировок) по органолептическим свойствам. In the article the method of treatment of experimental researches of water-alcoholic solutions on organoleptic properties, depending on the terms of preparation.Документ Изучение влияния условий получения водно-спиртовых растворов на показатели их качества(2008) Кузьмин, Олег ВладимировичВ статье рассмотрена методика исследований экспериментальных данных по определению оптимальных условий приготовления водно-спиртовых растворов. In the article the method of researches of experimental information is considered on determination of optimum terms of preparation of water-alcoholic solutions.Документ Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів у лікеро-горілчаному виробництві(2008) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Кузьмин, Володимир Володимирович; Ловягін, Олександр МиколайовичДля забезпечення стабільності процесу приготування водно-спиртової рідини, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу і чинники, що впливають на параметри оптимізації. For providing of stability of process of preparation of water-alcohol liquid, the criteria of optimality of technological process, and factors, influencing on the parameters of optimization, were certain.Документ Розробка методу кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва(2004) Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості води для лікеро-горілчаного виробництва, згідно з принципами кваліметрії. In the article the method of complex quantitative assessment of water quality for alcoholic beverage production is given, according to the principles of qualimetry.Документ Комплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класу(2009) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозроблено методику оцінки фізико-хімічних і органолептичних показників якості горілки з використанням функції бажаності Харрингтона. The methods of estimation of physical and chemical and organoleptic indexes of quality of vodka are worked out with the use of function of desirability of Harrington.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »