Статті ІПДО

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8444

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 14
  • Ескіз
    Документ
    Наукове забезпечення технологій виробництва заквашувальних препаратів для ферментованих молочних продуктів
    (2006) Науменко, Оксана Василівна; Даниленко, Світлана Григорівна; Кігель, Наталя Федорівна
    Створено банк промислово цінних культур, які перспективні для використання у біотехнологіях ферментованих молочних продуктів. Розглянуто питання технологічних особливостей промислового виробництва заквашувальних культур для кисломолочних продуктів. The bank of industrial cultures which promising for use in biotechnology of fermented dairy products are created.The questions of technological features of industrial production of starter cultures for dairy products are considered.
  • Ескіз
    Документ
    Напиток красоты и здоровья
    (2010) Кигель, Наталья Федоровна; Шульга, Наталья Михайловна
    Рассмотрены вопросы технологических особенностей производства кефира и правомерности использования названия «биокефир». The questions of technological features of production of kefir and legitimacy of the use of the name «biokefir» are considered.
  • Ескіз
    Документ
    Кефір: сучасний погляд на мікрофлору та технологію
    (2010) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна
    Розглянуто питання виробництва кефіру в сучасних умовах та проаналізовано вплив його споживання на здоров’я людини. The questions of production of kefir are considered in modern terms and influence of his consumption on a health of man is analysed .
  • Ескіз
    Документ
    Принципи відбору заквашувальних культур молочнокислих та пропіоновокислих бактерій для виробництва сирів швейцарської групи
    (2004) Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна
    Проведено скринінг культур колекції штамів відділу біотехнології ТІММ та відібрано 19 штамів для створення препаратів для сирів швейцарської групи. Skrining of cultures of collection of cultures of department of biotechnology of TIMM is produced and 19 cultures are selected for creation of preparations for the production of cheeses of swiss group.
  • Ескіз
    Документ
    Властивості дріжджів – складових мікрофлори кефіру
    (2009) Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна
    Розглянуто властивості кефірних дріжджів та їх вплив на якість готового продукту. Properties of kefir yeasts and influence are considered them on quality of the prepared product.
  • Ескіз
    Документ
    Склад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру
    (2009) Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна
    Розглянуто відмінність між мікрофлорою грибків для кефіру, кефірної закваски та кефіру. Differences are considered between the microflora of kefir fungi, kefir ferment and kefir.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив температурних режимів сквашування на якість кефіру
    (2008) Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
    Проведені дослідження впливу температурних режимів сквашування кефіру на його показники якості. Researches of influence of temperature conditions of skvashivaniya of kefir are conducted on his indexes of quality.
  • Ескіз
    Документ
    Нова заквашувальна культура «Темп» для виробництва сирів швейцарської групи
    (2005) Кігель, Наталя Федорівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна
    Наведено дані про технологічні особливості використання закваски «Темп» при виробництві сирів швейцарської групи. Information is resulted about technological features in application of ferment «Rate» at the production of cheeses of swiss group.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групи
    (2004) Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
    Наведено дані про розвиток мікроорганізмів закваски під час виробництва сирів швейцарської групи. Information is resulted about development of microorganisms of ferment at the production of cheeses of swiss group.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групи
    (2004) Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
    Наведено дані про вплив режимів обробки сирного зерна на якість сирів швейцарської групи. Information is resulted about influence of the modes of treatment of cheese grain on quality of cheeses of swiss group.