Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка полікомпонентних напівкопчених ковбасок на основі баранини і протеїну насіння коноплі(2022) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Софія Богданівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія ВолодимирівнаПредставлено результати дослідження функціонально-технологічних показників напівкопчених ковбас з баранини та протеїну з насіння кконопель.Документ Розробка напівкопчених ковбасок використанням баранини і протеїну насіння коноплі(2022) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Софія Богданівна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія ВолодимирівнаПредставлено результати оцінки харчової цінності напівкопчених ковбас з м’яса баранини та протеїном з насіння конопель.Документ Удосконалення технології м’ясомістких хлібів(2022) Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Божко, Софія БогданівнаПредставлено результати досліджень м’ясних хлібів комбінованого складу з регіональною рослинною сировиною за функціонально-технологічними показникамиДокумент Оцінка якості м’ясомістких хлібів з регіональними рослинними інгредієнтами(2022) Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Божко, Софія БогданівнаПредставлено результати досліджень м’ясних хлібів комбінованого складу з регіональною рослинною сировиною.Документ Перспективи використання протеїну насіння коноплі у дитячому харчуванні(2021) Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович; Пасічний, Василь МиколайовичОписані результати досліджень напівкопчених ковбас з використанням продуктів переробки насіння конопель.Документ Вивчення емульгуючої здатності протеїну з насіння конопель(2021) Пасічний, Василь Миколайович; Шубіна, Євгенія Андріївна; Тищенко, Василь Іванович; Божко, Наталія ВолодимирівнаПроведено дослідження емульгуючої здатності протеїну з насіння конопель, для побальшого комбінування з м’ясною сировиною.