Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
33 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження страв з використанням сої(2022) Рибаченко, Марина Сергіївна; Бахмач, Володимир Олександрович; Корецька, Ірина ЛьвівнаВсе більше виробників харчових інгредієнтів звертають увагу на переваги використання сої як джерела протеїнів. Викликано це її невисокої вартістю порівняно з тваринними білками, а також зростаючою популярністю дієтичного харчування, та пошуком альтернативних джерел білків. Соя виступає чудовою сировиною для збагачення супу корисними речовинами.Документ Намазка, як традиційний кулінарний шедевр(2024) Пазюк, Олександра Вадимівна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир ВікторовичУ роботі проведений аналіз сучасних існуючих видів намазок за групами.Документ Вдосконалення технології виготовлення намазок(2024) Пазюк, Олександра Вадимівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаПазюк, О. В. Вдосконалення технології виготовлення намазок / О. В. Пазюк, І. Л. Корецька // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, 15 жовтня 2024 р Полтава, ПДАУ, 2024. 283 с. С 193-196. https://www.pdau.edu.ua/content/materialy-naukovo-praktychnyh-konferenciyДокумент Естетична подача страви – відмінний апетит(2022) Мельник, Тетяна Володимирівна; Матиящук, Олена Володимирівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаДокумент Використання зелених листових овочів у дієтичному харчуванні(2024) Войтешенко, Світлана; Захаров, Володимир Володимирович; Корецька, Ірина ЛьвівнаВ роботі проведено аналіз окремих мікроелементів та вітамінів в зелених овочах та їх свідоме споживання для досягнення мети «zero waste»Документ Сучасні напрями технології дієтичних напоїв у закладах ресторанного господарства(2022) Корецька, Ірина ЛьвівнаПроведено аналіз поживної цінності фруктової та овочевої сировини та використання її в дієтичному харчуванніДокумент Сучасні напрями розширення асортименту закусок у спеціалізованій мережі закладів ресторанного господарства(2021) Сова, А. В.; Корецька, Ірина ЛьвівнаВ раціоні харчування людини велике значення мають закуски. необхідності розширення асортименту закусок у спеціалізованій мережі закладів ресторанного господарства та підвищення їх харчової цінності.На основі аналітичного огляду літератури зробити висновки щодо можливості удосконалення технологій та збільшення харчової цінності продуктів.Документ Розроблення сучасних маринадів для порційних напівфабрикатів(2021) Мелехова, М. В.; Корецька, Ірина ЛьвівнаМ 'ясо маринують для того, щоб вирішити відразу кілька завдань: зробити його м'якше, надати йому додатковий аромат і провести первинну антимікробну обробку. Досі залишається актуальними питання стосовно розширення асортименту маринадів для порційних напівфабрикатів без застосування кислот. Варто зауважити, що маринування не завжди призводить до розм'якшення м'яса. У деяких ситуаціях при надмірному маринуванні (в присутності занадто великої кількості кислоти або спирту) тканини втрачають воду і стають занадто твердими.Документ Програми-передумови системи безпечності харчових продуктів для громадського харчування(2021) Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаРеформування технічного регулювання в Україні наближує заклади громадського харчування до відповідності харчовому законодавству ЄС, що передбачає глибокий аналіз, виявлення та усунення усіх можливих факторів ризику згідно принципам HACCP. Тому в роботі наведено спеціальні програми-передумови для закладів громадського харчуванняДокумент Використання нетрадиційної сировини у технології приготування молочного соусу(2017) Лаленко, Таміла Вікторівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаПроблемою сьогодення є недостатня забезпеченість населення білковими продуктами харчування. Білковий та амінокислотний дефіцит негативно відбивається на стані здоров'я, працездатності та тривалості життя людей. Одним з напрямів подолання білкового дефіциту є пошук нових рослинних джерел харчового білка та розроблення способів їх використання для збагачення харчових продуктів масового попиту. The problem with the present is the insufficient supply of protein foods by the population. Protein and amino acid deficiency negatively affects the state of health, working capacity and life expectancy of people. One of the ways to overcome protein deficiency is to find new vegetable sources of food protein and develop ways to use them to enrich food products of mass demand.