Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
108 результатів
Результати пошуку
Документ Усовершенствование нарезания свежего хлеба(2009) Губеня, Алексей Александрович; Десик, Николай Григорьевич; Теличкун, Владимир ИвановичРазработано конструкцию хлеборезальной машины для работы в поточных линиях. Хлеб нарезается пакетом ленточных ножей, которые бегут по двум барабанам. Расположение ножей позволяет равномерно распределить усилие резания по всему объёму продукта, уменьшить усилие трения между хлебом и ножем, в результате обеспечить качественное высокопроизводительное нарезание свежего хлеба. Developed design Bread cutting machines for use in production lines. Bread cut package belt knives that run on two drums. Location knives can evenly distribute the cutting force over the entire volume of the product, reduce the force of friction between the bread and the knife, resulting in a high-performance cutting provide quality of fresh bread.Документ Вплив геометричних параметрів хліба на динаміку зовнішнього масообміну(2009) Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія СтаніславівнаОтримана розрахункова формула для визначення площі поверхні хліба в залежності від його маси та форми, на основі якої визначена питома величина упікання та витрати тепла на випаровування вологи з поверхні в процесі випікання. Calculation formulas for determining the surface area of the grain according to its mass and shape, which is determined based on the specific value oven loss and loss of heat through evaporation of moisture from the surface during baking.Документ Особливості конструктивного виконання вузлів тертя на базі свердлувальних верстатів для випробувань на зношування матеріалів, що працюють в харчових середовищах(2000) Люлька, Дмитро Миколайович; Кадомський, Сергій ВіталійовичПравильний вибір конструктивного принципу вузла тертя дозволяє значно полегшити випробування матерілів, збільщити кількість параметрів, що аналізуються, скоротити час випробувань, поліпшити умови праці. The correct choice of the constructive principle of the friction unit allows to facilitate testing of materials, increase the number of parameters analyzed, to reduce test time, improve working conditions.Документ Дослідження процесів охолодження капілярно пористих харчових продуктів вакуумно-випарним способом(2009) Місечко, Наталія Орестівна; Рудєва, О. Ю.; Доломакін, Юрій Юрійович; Ковальов, Олександр ВолодимировичАльтернативою існуючим способам охолодження харчових продуктів є вакуумно-випарне, тільки з основною умовою до продукту – це досить велика пористість.Документ Оптимальні параметри робочого органу тістомісильної машини(2007) Доломакін, Юрій Юрійович; Лісовенко, Олексій ТимофійовичЗапропонована конструкція робочих органів тістомісильної машини для високоякісного перемішування і пластикації компонентів тіста по всьому об’єму робочої камери. Design of the working bodies of kneading machine for high-quality mixing and kneading the dough components throughout the volume of the working chamber.Документ Модернізація хлібопекарської печі БН-50(2007) Харченко, С. М.; Олешко, Ю. О.; Доломакін, Юрій Юрійович; Сидоренко, Світлана ІванівнаЗапропонована модернізація дала можливість значно спростити схему обігрівання зон печі і конструкцію пічного агрегату. The proposed modernization will allow significantly simplify the heating zones of the oven and the oven unit design.Документ Борошняне тісто як приклад складного тіла(2006) Доломакін, Юрій Юрійович; Лісовенко, Олексій ТимофійовичВ роботі зроблений аналіз робіт для опису поведінки борошняного тіста або якісного відтворювання його реологічної поведінки. The paper made analysis of studies to describe the behavior of the flour or dough quality reproduction of its rheological behavior.Документ Сучасні порційні тістомісильні машини для інтенсифікації замішування(2003) Доломакін, Юрій Юрійович; Стадник, Ігор Ярославович; Лісовенко, Олексій ТимофійовичЗапропонована конструкція нової тістомісильної машини періодичної дії, яка не має розповсюджених недоліків і відповідає технічним вимогам сучасного виробництва, які обумовлені досить складною моделлю процесу замішування. A design of a new of periodic action kneading machine, which has no common deficiencies and meets the technical requirements of modern production, which caused quite a sophisticated model of the process of mixing.Документ Визначення руху робочої маси в камері тістомісильної машини періодичної дії(2002) Доломакін, Юрій Юрійович; Лісовенко, Олексій ТимофійовичЗапропонована методика дозволяє відкоригувати обриси робочої камери і місильних лопатей, ліквідувати застійні зони та вирівняти інтенсивність перемішування в робочій камері тістомісильної машини. The proposed technique allows to correct the contours of the working chamber and kneading blades, eliminate dead zones and align the intensity of mixing in the chamber kneading machine.Документ Створення сучасної експериментальної установки тістомісильної машини і її математичної моделі(2001) Стадник, Ігор Ярославович; Доломакін, Юрій Юрійович; Лісовенко, Олексій ТимофійовичСтворена експериментальна установка дозволяє виділити робочі зони та ефективність роботи змішувачів та відповідність математичної моделі, що розкриває широкі можливості перед конструкторами створювачами сучасної техніки змішувальних машин. An experimental setup allows you to select work areas and the effectiveness of mixers and appropriate mathematical model reveals opportunities to designers creators of modern techniques of mixing machines.