Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
500 результатів
Результати пошуку
Документ Improvement of the technology of alcoholic cocktails(2022) Omelchenko, Mariia; Kuzmin, Oleg; Niemirich, OleksandraДосліджено удосконалення технології коктейлів із застосуванням желатину для подовження терміну зберігання до 12 годин і розширення форматів реалізації. Приготування коктейлю «Pink Bubblegum Bear» покращує органолептичні властивості завдяки інноваційній подачі, яскравому кольору та пом’якшеному смакуДокумент Improvement of chocolate technology using natural dye curcumin(2022) Omelchenko, Mariia; Niemirich, Oleksandra; Kuzmin, OlegУ дослідженні розглядається заміна синтетичного барвника тартразину натуральним барвником куркуміном у технології темперованого шоколаду. Така заміна покращує антиоксидантні властивості, підвищує органолептичні показники та забезпечує користь для здоров’яДокумент Definition of functional zones in restaurants according to HACCP(2022) Ohiichuk, Sofiia; Kuzmin, OlegУ дослідженні визначено процедуру функціонального зонування в ресторанах згідно з принципами HACCP для мінімізації ризиків контамінації та забезпечення безпечності харчових продуктівДокумент Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком(2022) Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ роботі представлено інноваційну технологію виготовлення соусу майонезного з вівсяним молоком, яка дозволяє зменшити калорійність продукту на 19,9% і вміст жиру на 21,1%, а також підвищити вміст мінеральних речовин (калію, кальцію, заліза, фосфору)Документ Удосконалення рецептурної композиції змішаного гарячого алкогольного напою із застосуванням замінника цукру(2023) Польовик, Володимир Вікторович; Омельченко, Марія Сергіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті представлено удосконалення рецептури гарячого алкогольного змішаного напою із застосуванням замінника цукру, що призводить до зниження глікемічного індексу та збільшення привабливості для споживачівДокумент Implementation of a system for monitoring the safety and quality of hot alcoholic mixed drinks(2023) Omelchenko, Mariia; Kuzmin, OlegУ дослідженні розроблено план НАССР для закладів, що готують гарячі алкогольні змішані напої, з метою забезпечення їх безпечності та якості. Визначено критичні контрольні точки (ККТ) на ключових етапах виробництва та зберігання, спрямованих на запобігання біологічним загрозам, таким як розвиток мікроорганізмів і накопичення токсинів. Підкреслено важливість впровадження систематичного моніторингу, коригувальних дій і процедур перевірки для мінімізації ризиків безпечності харчових продуктів, захисту споживачів та підвищення надійності операцій у сфері харчуванняДокумент Дослідження сучасних технологій та інновацій виробництва чізкейків(2023) Селезньова, Дар’я Владиславівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ дослідженні аналізуються сучасні технології та інновації виробництва чізкейків, зокрема зміна рецептури, продовження терміну придатності та використання локальних молочних продуктів для розширення асортименту та підвищення якості чізкейківДокумент Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції(2023) Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег ВолодимировичДударєв, І. Використання «рослинного молока» у технології ресторанної продукції / І. Дударєв, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 332.Документ Встановлення антиоксидантної здатності водно-спиртового настою з неїстівної частки гарбуза(2023) Кузьмін, Олег Володимирович; Омельченко, Марія Сергіївна; Хареба, Володимир Васильович; Хареба, Олена ВасилівнаДосліджено антиоксидантну здатність і сенсорні властивості водно-спиртового настою з неїстівних часток великоплідного гарбуза (Cucurbita maxima Duch.) для оцінки його потенціалу в інноваційних ресторанних технологіяхДокумент Aroma marketing in the restaurant business(2023) Bulakh, Olena; Yavorska, Oksana; Kuzmin, OlegУ дослідженні розглядається роль арома-маркетингу у ресторанному бізнесі, акцентуючи на його потенціалі впливати на поведінку споживачів та зміцнювати позиціонування бренду через сенсорні стратегії ароматизації