Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка системи моніторингу безпечності виробництва глазурованих сиркових виробів у закладі ресторанного господарства(2022) Цикало, Діана Юріївна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва плодоовочевого десерту у закладі ресторанного господарства(2024) Циба, Ілля Сергійович; Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Розробка системи моніторингу безпечності виробництва основних страв з карамелізованою продукцією(2024) Сальчук, Дмитро Олександрович; Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва панкейків у закладі ресторанного господарства(2023) Шевчук, Юлія; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Розробка системи моніторингу безпечності виробництва лассі у закладі ресторанного господарства(2022) Біловол, Вероніка Борисівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Система НАССР у виробництві крафтових горілок(2021) Вітряк, Оксана Павлівна; Салімон, Ольга Миколаївна; Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаВ роботі розглянуто та проаналізовано небезпечні чинники і запобіжні заходи у технології горілок. Запропонований аналіз допоможе розробленню та впровадженню системи НАССР на крафтовому підприємстві з виробництва безпечної алкогольної продукції.Документ Управління ризиками у виробництві крафтового пива(2021) Вітряк, Оксана Павлівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаРозглянуто основні особливості впровадження системи НАССР на крафтовому пивоварному підприємстві. Доведено, що при управлінні ризиками згідно принципів НАССР у крафтовому виробництві пива для отримання безпечної продукції необхідно враховувати все 3 фактори ризику (біологічний, фізичний і хімічний).Документ Prerequisite program for pest control in restaurants according to HACCP(2022) Ronshyna Kristina; Kuzmin, Oleg; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe purpose of this work is to determine a set of measures to combat pests in restaurants when developing a prerequisite program under the HACCP.Документ Schematization of functional zones in restaurants according to HACCP(2022) Kuzmin, Oleg; Polyovyk, Volodymyr; Dudarev, IgorThe purpose of the work is to determine the functional zones in the restaurant management depending on the risk of contamination of raw materials, semi-finished products and finished products. Метою роботи є визначення функціональних зон у закладі ресторанного господарства у залежності від ризику забруднення сировини, напівфабрикатів і готової продукції.Документ Prerequisite programs of food safety systems for public food(2022) Bilousova, Liudmyla; Kuzmin, Oleg; Mykhailov, BogdanIn the process of analysis, it was found that the programs of preconditions are more general and can be applied to the entire enterprise, regardless of the type of product, while the HACCP plan is developed for a specific food product. У процесі аналізу встановлено, що програми попередніх умов є більш загальними і можуть бути такими, що застосовуються до всього підприємства, незалежно від виду продукції, тоді як план НАССР розробляється для конкретного харчового продукту.