Колективні монографії, розділи з колективних монографій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12021
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Корпоративна соціальна відповідальність в контексті сталого розвитку(2016) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаВисвітлена сутність корпоративної соціальної відповідальності та показано її впив на сталий розвиток економіки. The essence of corporate social responsibility is highlighted and its impact on sustainable development of the economy is shown.Документ Системи менеджменту на базі стандартів у харчовій промисловості(2017) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаУ статті розглянуті основні стандарти, які використовуються в харчовій промисловості. Значна увага приділена інтегрованим системам менеджменту та системам безпечності харчових продуктів. The article considers the basic standards that are used in the food industry. Considerable attention is paid to integrated management systems and food safety systems.Документ Впровадження концепції TQM на підприємствах харчової промисловості(2015) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаНаведено розроблений кейс щодо обґрунтування необхідності запровадження концепції TQM в систему менеджменту компанії «Лукас» – провідного виробника листкових виробів в Україні. The developed case rationalization for introduction of the concept of TQM in the management system at company the «Lucas» is a leading manufacturer of leaf-dough products in Ukraine.Документ Професійні компетенції викладача, який використовує метод кейс-стаді в організації навчання. Проблеми викладача, практикуючого кейс-метод(2015) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаРозглянуто сутність методу кейс-стаді, який потребує наявності у викладача комплексу професійних компетенцій та проблеми викладача, який використовує цей метод. The essence method of case-study which requires teachers set of professional competencies and problems of teachers practicing this method.Документ Розвиток олійно-жирової галузі(2015) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Кузьмінська, Наталія ЛеонідівнаРозглянуті особливості функціонування ринку олійно-жирової продукції. Проаналізована сировинна база, обсяги виробництва рослинних олій, тенденції їх експорту та імпорту. Features of oil and fat products market functioning are considered. The raw material base, volumes of production of vegetable fats, and their export and import trends are analyzed.Документ Роль продовольчої безпеки в соціально-економічному розвитку вітчизняної економіки(2015) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаРозглянуті деякі аспекти забезпечення продовольчої безпеки країни. Особлива увага приділена аналізу рівня споживання основних продуктів харчування та їх фізичної достатності. Some aspects of ensuring the country's food security are considered. Particular attention is paid to the analysis of the level of consumption of basic food products and their physical sufficiency.Документ Якість харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування(2014) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаРозглянуто якість і безпечність харчових продуктів як основа фізичної достатності харчування, проаналізовані основні показники, які характеризують достатність продовольства. The quality and safety of food as a basis for physical sufficiency of nutrition are considered, the main indicators that characterize the adequacy of food are analyzed.Документ Якість харчової продукції – передумова забезпечення продовольчої безпеки країни(2015) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаРозглянуті питання оцінки якості харчування та її вплив на продовольчу безпеку країни. The questions assessing the quality of food and its impact on food security are considered.Документ Забезпечення якості та екологічної безпечності продуктів харчування(2013) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаРозглянуті основні загрози продовольчій безпеці в сфері якості продуктів харчування, досліджена енергетична цінність раціону харчування, показана роль систем управління якістю в забезпеченні продовольчої безпеки. The main threats to food security in the area of food quality, studied the energy value of the diet, shows the role of quality management systems to ensure food security.Документ Продовольча безпека як складова економічної безпеки України(2014) Сіднєва, Жанна КостянтинівнаПроаналізовано сучасний стан продовольчої безпеки України та досліджені основні її індикатори. The current state of food security of Ukraine and studied its main indicators.