Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Порівняльна характеристика хімічного складу та біологічної цінності аглютенового та пшеничного борошна(2018) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Поліпшення якості шоколадного брауні шляхом використання безглютенової сировини(2018) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Литвин, Дар’я ОлегівнаДокумент Обґрунтування вибору сировини для брауні спеціального призначення(2020) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Встановлення та коригування критичних точок під час приготування брауні(2019) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Вдосконалення рецептурного складу шоколадного брауні(2020) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Дмитренко, Марина СергіївнаДокумент Порівняльна характеристика фізико-хімічних показників аглютенової сировини(2018) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Чернюк, Олександра Сергіївна; Бережна, Тетяна ОлегівнаДокумент Дослідження фізико-хімічних властивостей інноваційного брауні(2018) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Дмитренко, Марина СергіївнаДокумент Технологія збитого кисломолочного десерту з використанням чуфи(2020) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Михайленко, Владлена МиколаївнаВстановлено доцільність збагачення збитого кисломолочного десерту ПНЖК за рахунок введення до його складу харчової емульсії та бульб чуфи. The expediency of enrichment of whipped sour milk dessert of PUFA by the introduction of food emulsion and nutsedge into its composition has been established.