Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 24
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні аспекти виробництва харчових продуктів лікувально-оздоровчого напрямку
    (2019) Коваль, Фаїна Василівна; Павлюченко, Олена Станіславівна
    У публікації висвітлено шляхи удосконалення технолоїї відомого італійського печива біскотті. The publication highlights ways to improve the technology of famous Italian biscotti cookies.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи розширення асортименту рослинної сировини для виробництва панкейків у закладах ресторанного господарства
    (2020) Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Букша, Марина Анатоліївна
    У публікації розкрито можливості використання рослинної сировини для виробництві панкейків з метою розширити асортименту безглютенової і безлактозної продукції. The publication discusses the possibilities of using vegetable raw material for the production of pancakes in order to extend the range of gluten-free and lactose-free products.
  • Ескіз
    Документ
    Арт-готелі в Україні і світі
    (2017) Фурманова, Юлія Петрівна; Засенко, Тетяна; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Арт-туризм реалізує потенціал людини через творчість. Як наслідок взаємодії мистецтва з туризмом почали з’являтися арт-готелі. Тепер же гуру готельного бізнесу – готельєри, помітивши інтерес постояльців до слова «арт», самі викладають за мистецтво чималі гроші і перетворюють готелі у виставкові зали. In this paper we describe the use of Art-hotels. Art-tourism realizes the potential of human-being through creativity. Art-hotels began to emerge as a consequence of the interaction of art and tourism. Now the guru of hotel industry - hoteliers, see customer interest to the word "art", show works for the big money, turn the hotel into the exhibition halls.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розвитку міні-готелів
    (2017) Сич, Надія; Григоренко, Олександр; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Розглянуто розвиток міні-готелів як перспективний напрям в готельній індустрії України. The development of mini-hotels as a promising direction in the hotel industry of Ukraine is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Фрукти в технології крему «Каталонського»
    (2017) Анненкова, Христина; Губеня, Вячеслав Олександрович; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Розглянуто можливість використання пюре з бананів, манго, мандарин та слив в технології крему «Каталонського». The possibility of using mashed from bananas, mango, mandarin and plums in the technology of crema "Catalonskiy" is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів
    (2017) Павлюченко, Олена Станіславівна; Троцюк, Галина; Шевченко, Сергій
    Розглянуто можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів. Considered the possibility of using honey in recipes of layered cocktails.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення впливу дозування концентрату сироваткових білків на органолептичні показники якості кексів
    (2016) Павлюченко, Олена Станіславівна; Машовець, Михайло
    Представлені результати досліджень впливу дозування сироваткових білків на органолептичні показники якості кексів. The results of studies of the effect of dosing of whey proteins on organoleptic quality of cakes.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технології приготування і подавання чаю за традиціями Туреччини
    (2017) Ромась, Анастасія; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Досліджено особливості заварювання та подавання чаю по-турецьки. The peculiarities of the technology of preparation and serving of tea according to the traditions of Turkey.
  • Ескіз
    Документ
    Можливість використання айви в технології самбуків
    (2016) Поліщук, Вадим; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Представлені дослідження використання айви в технології самбуків. Presented research on the use of quince in sambuk technology.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розвитку конгрес-готелів в Україні
    (2013) Бровко, А. Г.; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Конгрес - готель - це різновид бізнес - готелю високого рівня комфорту, що для надання послуг має розвинутий набір приміщень: зали для проведення конгресів, приміщення для нарад, конференцій, різні заклади ресторанного господарства, відділення зв'язку, банків та інше. Congress - accommodation - a kind of business - at a high level of comfort that provide services has developed a set of premises, rooms for conferences, rooms for meetings, conferences and various facilities restaurant facilities, post office, banks and more.