Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
24 результатів
Результати пошуку
Документ Технологічні аспекти виробництва харчових продуктів лікувально-оздоровчого напрямку(2019) Коваль, Фаїна Василівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаУ публікації висвітлено шляхи удосконалення технолоїї відомого італійського печива біскотті. The publication highlights ways to improve the technology of famous Italian biscotti cookies.Документ Шляхи розширення асортименту рослинної сировини для виробництва панкейків у закладах ресторанного господарства(2020) Павлюченко, Олена Станіславівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Букша, Марина АнатоліївнаУ публікації розкрито можливості використання рослинної сировини для виробництві панкейків з метою розширити асортименту безглютенової і безлактозної продукції. The publication discusses the possibilities of using vegetable raw material for the production of pancakes in order to extend the range of gluten-free and lactose-free products.Документ Арт-готелі в Україні і світі(2017) Фурманова, Юлія Петрівна; Засенко, Тетяна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаАрт-туризм реалізує потенціал людини через творчість. Як наслідок взаємодії мистецтва з туризмом почали з’являтися арт-готелі. Тепер же гуру готельного бізнесу – готельєри, помітивши інтерес постояльців до слова «арт», самі викладають за мистецтво чималі гроші і перетворюють готелі у виставкові зали. In this paper we describe the use of Art-hotels. Art-tourism realizes the potential of human-being through creativity. Art-hotels began to emerge as a consequence of the interaction of art and tourism. Now the guru of hotel industry - hoteliers, see customer interest to the word "art", show works for the big money, turn the hotel into the exhibition halls.Документ Перспективи розвитку міні-готелів(2017) Сич, Надія; Григоренко, Олександр; Павлюченко, Олена СтаніславівнаРозглянуто розвиток міні-готелів як перспективний напрям в готельній індустрії України. The development of mini-hotels as a promising direction in the hotel industry of Ukraine is considered.Документ Фрукти в технології крему «Каталонського»(2017) Анненкова, Христина; Губеня, Вячеслав Олександрович; Павлюченко, Олена СтаніславівнаРозглянуто можливість використання пюре з бананів, манго, мандарин та слив в технології крему «Каталонського». The possibility of using mashed from bananas, mango, mandarin and plums in the technology of crema "Catalonskiy" is considered.Документ Можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів(2017) Павлюченко, Олена Станіславівна; Троцюк, Галина; Шевченко, СергійРозглянуто можливість використання меду в рецептурах шаруватих коктейлів. Considered the possibility of using honey in recipes of layered cocktails.Документ Вивчення впливу дозування концентрату сироваткових білків на органолептичні показники якості кексів(2016) Павлюченко, Олена Станіславівна; Машовець, МихайлоПредставлені результати досліджень впливу дозування сироваткових білків на органолептичні показники якості кексів. The results of studies of the effect of dosing of whey proteins on organoleptic quality of cakes.Документ Особливості технології приготування і подавання чаю за традиціями Туреччини(2017) Ромась, Анастасія; Павлюченко, Олена СтаніславівнаДосліджено особливості заварювання та подавання чаю по-турецьки. The peculiarities of the technology of preparation and serving of tea according to the traditions of Turkey.Документ Можливість використання айви в технології самбуків(2016) Поліщук, Вадим; Павлюченко, Олена СтаніславівнаПредставлені дослідження використання айви в технології самбуків. Presented research on the use of quince in sambuk technology.Документ Перспективи розвитку конгрес-готелів в Україні(2013) Бровко, А. Г.; Павлюченко, Олена СтаніславівнаКонгрес - готель - це різновид бізнес - готелю високого рівня комфорту, що для надання послуг має розвинутий набір приміщень: зали для проведення конгресів, приміщення для нарад, конференцій, різні заклади ресторанного господарства, відділення зв'язку, банків та інше. Congress - accommodation - a kind of business - at a high level of comfort that provide services has developed a set of premises, rooms for conferences, rooms for meetings, conferences and various facilities restaurant facilities, post office, banks and more.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »