Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 34
  • Ескіз
    Документ
    Екологічна складова стратегії сталого розвитку у технологіях комбучі
    (2024) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Проаналізовано перспективу впровадження безвідходних технологій при використанні консорціуму Medusomyces gisevii
  • Ескіз
    Документ
    Використання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Проведено дослідження можливості використання ферментованого напою –комбучі та насіння чіа, як основи для смузі в закладах ресторанного господарства. Research was conducted on the possibility of using a fermented drink - kombucha and chia seeds as a basis for smoothies in restaurants.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив солей жорсткості на показники чайних напоїв у закладах індустрії гостинності
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Федосов, Олексій Леонідович; Карсим, Ірина Василівна
    Проведено дослідження можливості використання бутильованої води в закладах ресторанного господарства та обгрунтовано вплив солей жорсткості на показники якості напоїв. A study of the possibility of using bottled water in restaurants was conducted and the influence of hardness salts on the quality indicators of beverages was substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка інноваційної технології ферментованого напою комбуча для крафтових підприємств закладів ресторанного господарства
    (2022) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна
    Проаналізовані перспективи виробництва ферментованого напою комбуча, як крафтового напою для закладів ресторанного господарства. The prospects for the production of fermented drink kombucha as a craft drink for restaurants are analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Використання різних видів рису в приготуванні ферментованих напоїв
    (2018) Жолубова, Ольга Анатоліївна; Прибильський, Віталій Леонідович
    Метою роботи є вибір сорту рису для приготуванні ферментованих напоїв. Потрібний зразок рису повинен мати високу екстрактивність та крохмалистість. The aim of the work is to select a rice variety for the preparation of fermented beverages. The required sample of rice should have high extractability and starchy.
  • Ескіз
    Документ
    Використання насіння чіо та базиліку для виробництва безалкогольних напоїв
    (2018) Салівон, Олександр Володимирович; Прибильський, Віталій Леонідович
    Метою роботи є виробництво безалкогольних напоїв з використанням насіння чіо та базиліку для розширення асортименту безалкогольних напоїв оздоровчого напряму. The purpose of the work is the production of soft drinks using chinese seeds and basil to expand the range of soft drinks in the recreational area.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив фізико-хімічних показників води на амінокислотний склад квасного сусла
    (2018) Дулька, Ольга Степанівна; Королюк, Людвіг Юрійович; Прибильський, Віталій Леонідович
    Метою роботи э дослідження якості безалкогольного ферментованого напою, зокрема квасу, від якості вихідної води. The purpose of the research is to study the quality of non-alcoholic fermented beverages, in particular kvass, from the quality of the source water.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення методу визначення карбонових кислот у хлібному квасі
    (2018) Сагайдак, Мирослава; Радзивіл, Катерина Анатоліївна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шикітка, Ольга; Дончак, Володимир
    Метою роботи є дослідження кислотного складу хлібного квасу, отриманого зброджуванням квасного сусла комбінованою закваскою методом газорідинної хроматографії. The purpose of the work is to study the acid content of bread kvass, obtained by digestion of kvass whiskey by combined leaven by the method of gas-liquid chromatography.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу фільтрування за допомогою нетрадиційного матеріалу у виробництві напоїв
    (2017) Тарасюк, Леся Анатоліївна; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    Метою роботи було дослідження нетрадиційного матеріалу обсидіану та обгрунтування параметрів його підготовки основного циклу фільтрування та регенерації. Об’єктами досліджень були вода підготовлена та сортівка після фільтрування фільтрувальними матеріалами. The purpose of the work was to study non-traditional obsidian material and to substantiate the parameters of its preparation for the main filtration and regeneration cycle. The objects of research were water prepared and sorting after filtration with filtering materials.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив глюкози та глюкозно-фруктозного сиропу на якість горілчаної продукції
    (2014) Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шевченко, Ілля Володимирович; Поліщук, Олександр Миколайович
    Під час розроблення рецептур нових видів горілок та горілок особливих використовують вуглеводні інгредієнти, які пом’якшують смак готової продукції. Встановлено оптимальні кількості внесення у купаж горілок та горілок особливих глюкози кристалічної гідратної та глюкозно-фруктозного сиропу, що дає змогу підвищити дегустаційну оцінку та стійкість готової продукції з їх використанням. When designing recipes for new types of vodka and vodka, special uses are carbohydrate ingredients that soften the taste of the finished product. The optimal amounts of vodka and vodka of special glucose in crystalline hydrated and glucose-fructose syrup have been established, which allows to increase the tasting evaluation and stability of finished products with their use.