Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 25
  • Ескіз
    Документ
    Вибір локальних сортів винограду Закарпатського регіону для виробництва ігристих вин
    (2024) Хоменко, Єлєна Михайлівна; Бабич, Ірина Михайлівна
    В роботі були описані ігристі вина «CarpathianSekt». Унікальна назва, яку Шато Чизай відроджує для ігристих вин із Закарпаття. Вина створені за європейським методом Шарма-Мартінотті.
  • Ескіз
    Документ
    Про розвиток виноградарства та виноробства на Закарпатті
    (2024) Сидоренко, Валентин Олегович; Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бабич, Ірина Михайлівна
    Метою досліджень було наукове обгрунтування і удосконалення технології ігристих вин із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.
  • Ескіз
    Документ
    Використання вишні в технології плодово-ягідних вин
    (2024) Поліщук, Микола Максимович; Бабич, Ірина Михайлівна
    Проаналізувавши стан плодово-ягідного виробництва в Україні, було охарактеризовано ключові етапи одержання сухого вишневого виноматеріалу.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив рас дріжджів на якість шампанських вин
    (2021) Сергійчук, Ірина Андріївна; Бабич, Ірина Михайлівна; Василів, Володимир Павлович
  • Ескіз
    Документ
    Сорти винограду в українському Кагорі
    (2024) Мачужак, Марія Михайлівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола Васильович
    Метою досліджень було наукове обґрунтування і удосконалення технології вин типу Кагор із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.
  • Ескіз
    Документ
    Низькотемпературні термоелектричні сушарки періодичної дії
    (2021) Фесюн, Сергій Володимирович; Потапський, Олександр Володимирович; Бабич, Ірина Михайлівна; Пилипенко, Олексій Юрійович
    Виконано аналітичний огляд літератури та патентний пошук. Розроблено принципові схеми та ескізні креслення низькотемпературної та багатозональної термоелектричних сушарок періодичної дії.
  • Ескіз
    Документ
    Eco-wine
    (2021) Pokhylenko, Anastasia; Forostiuk, Inna; Babich, Irina
    Eco-friendly products are gaining in popularity, and at present various claims are being used to attract the "green" consumer. In the food and beverage industry, many official and private stickers touting the purity of the food or beverage compete as a cue with the aim of attracting both core and peripheral green consumers. "Organic" is one of these claims. However, there is very little about organic wine consumers.
  • Ескіз
    Документ
    Енергозберігаючі технології приготування пивного сусла
    (2021) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина Михайлівна
    В даній роботі постадійно розглянуто заходи, що сприятимуть зменшенню споживання теплової енергії при приготуванні пивного сусла.
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування технологічних прийомів при виробництві вітчизняних коньяків
    (2021) Сидоренко, Валентин Олегович; Бабич, Ірина Михайлівна; Маринченко, Віктор Опанасович
  • Ескіз
    Документ
    New vineyards on mainland of Ukraine
    (2022) Pokhylenko, Anastasia; Babich, Irina