Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
19 результатів
Результати пошуку
Документ Вибір локальних сортів винограду Закарпатського регіону для виробництва ігристих вин(2024) Хоменко, Єлєна Михайлівна; Бабич, Ірина МихайлівнаВ роботі були описані ігристі вина «CarpathianSekt». Унікальна назва, яку Шато Чизай відроджує для ігристих вин із Закарпаття. Вина створені за європейським методом Шарма-Мартінотті.Документ Про розвиток виноградарства та виноробства на Закарпатті(2024) Сидоренко, Валентин Олегович; Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бабич, Ірина МихайлівнаМетою досліджень було наукове обгрунтування і удосконалення технології ігристих вин із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.Документ Використання вишні в технології плодово-ягідних вин(2024) Поліщук, Микола Максимович; Бабич, Ірина МихайлівнаПроаналізувавши стан плодово-ягідного виробництва в Україні, було охарактеризовано ключові етапи одержання сухого вишневого виноматеріалу.Документ Сорти винограду в українському Кагорі(2024) Мачужак, Марія Михайлівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола ВасильовичМетою досліджень було наукове обґрунтування і удосконалення технології вин типу Кагор із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.Документ New vineyards on mainland of Ukraine(2022) Pokhylenko, Anastasia; Babich, IrinaДокумент Нетрадиційна сировина у виробництві пива(2022) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина МихайлівнаВиробництво крафтового пива передбачає використання лише натуральних інгредієнтів. Пивовари здійснюють пошук нових джерел для розширення асортименту пива з оригінальними органолептичними властивостями. Тому актуальним завданням є часткова заміна хмелю на нетрадиційну сировину.Документ Нові насадження виноградників на материковій частині України(2022) Похиленко, Анастасія Валентинівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Деменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаАктуальність процесу нових виноградних насаджень в Україні- є очевиною, так як найпершою проблемою тут є скорочення площ під виноградниками. Дуже великих втрат завдала анексія Криму, де ми залишили 40 % виноградників. Але за останні рокі і ці площі скоротилися, а це зумовило дефіцит виноматеріалів.Документ Процес купажування у виробництві коньяків(2022) Сидоренко, Валентин Олегович; Величко, Володимир Омелянович; Пилипенко, Олексій Юрійович; Бабич, Ірина МихайлівнаОбгрунтовано інноваційну технологію періодичного купажування коньяків, а саме установку для змішування інгрідієнтів у потоці, з використанням таких компонентів як спиртовані води, цукровий сироп, духм’яні води, коньячні спирти, цукровий колер.Документ Використання води у виноробній промисловості(2022) Сидоренко, Валентин Олегович; Величко, Володимир Омелянович; Бабич, Ірина МихайлівнаПроцедура регідратації дріжджів у виноробстві займає одне з найважливіших місць. Залежно від того, наскільки правильно буде проведений цей етап, залежить якість готового продукту.Документ Порівняння установок пом’якшення води для систем холодопостачання(2022) Пилипенко, Олексій Юрійович; Бабич, Ірина Михайлівна; Грищенко, Роман ВолодимировичВиконано аналітичний огляд нормативної документації та вимог до води провідних виробників обладнання для холодильної техніки. Прораховано кількість та проаналізовані способи утилізації стічних вод з систем хімічного пом’якшення води та систем зворотного осмосу. Встановлені супутні витрати роботи систем пом’якшення.