Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
329 результатів
Фільтри
Налаштування
Результати пошуку
Документ Properties of beer with the addition of low-gluten raw materials(2021) Parkhomenko, Anastasia; Mukoid, Roman; Vasyliv, VolodymyrThe prospects of using buckwheat and buckwheat malt for the production of low-gluten beer are shown. The choice and quantity of unmalted raw materials - crushed white buckwheat and buckwheat malt for the production of low-gluten beer (95% barley malt and 5% buckwheat malt or crushed white buckwheat) are substantiated. Beer brewed with a partial replacement of barley malt for buckwheat malt has better physicochemical properties than beer brewed with a partial replacement of barley malt for crushed white buckwheat. For the production of low-gluten beer, it is recommended to use 5% buckwheat malt as a low-gluten raw material.Документ Вибір локальних сортів винограду Закарпатського регіону для виробництва ігристих вин(2024) Хоменко, Єлєна Михайлівна; Бабич, Ірина МихайлівнаВ роботі були описані ігристі вина «CarpathianSekt». Унікальна назва, яку Шато Чизай відроджує для ігристих вин із Закарпаття. Вина створені за європейським методом Шарма-Мартінотті.Документ Про розвиток виноградарства та виноробства на Закарпатті(2024) Сидоренко, Валентин Олегович; Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бабич, Ірина МихайлівнаМетою досліджень було наукове обгрунтування і удосконалення технології ігристих вин із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.Документ Використання вишні в технології плодово-ягідних вин(2024) Поліщук, Микола Максимович; Бабич, Ірина МихайлівнаПроаналізувавши стан плодово-ягідного виробництва в Україні, було охарактеризовано ключові етапи одержання сухого вишневого виноматеріалу.Документ Вплив рас дріжджів на якість шампанських вин(2021) Сергійчук, Ірина Андріївна; Бабич, Ірина Михайлівна; Василів, Володимир ПавловичДокумент Зниження споживання теплоенергоресурсів при виробництві пивного сусла(2020) Бліщ, Роксолана Олександрівна; Бабич, Ірина МихайлівнаДокумент Способи охмелення пива(2023) Максян, Альона Григорівна; Руденко, Олександр Юрійович; Мукоїд, Роман МиколайовичХміль – один з основних і незамінних видів сировини длявиробництва пива. Завдяки наявності специфічних речовин яких немає жоднаінша рослинна, він надає пиву приємного гіркого смаку і хмелевого аромат,поліпшує піноутворення та піностійкість напою і підвищує його біологічнустійкість. Тому для створення сортів пива з яскравим ароматом доцільно замістьвнесення ароматичного хмелю в кінці кип'ятіння застосовувати прийомхолодного охмелення, що дозволяє найбільш повно екстрагувати хмелеві оліїбез ризику їх втрат. Таким чином, створення нових сортів пива з застосуваннямтехнології холодного охмелення є актуальним завданням. Пиво, приготоване зацією технологією, відрізняється насиченим ароматом хмелю. Враховуючи всі особливості процесу охмелення пивногосусла, можна рекомендувати сухе охмелення пивного сусла в пивоварнійпромисловостіДокумент Сорти винограду в українському Кагорі(2024) Мачужак, Марія Михайлівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Бондар, Микола ВасильовичМетою досліджень було наукове обґрунтування і удосконалення технології вин типу Кагор із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.Документ 2-furfural content in beer(2024) Kiriyenko, Serhiy; Mukoid, RomanDuring the production of beer, there are defects associated with raw materials, incorrect management of the technological process, which subsequently leads to violations of the biological, physico-chemical and, in fact, organoleptic properties of beer. Therefore, research, detection and elimination of defects in brewing, which are formed as a result of oxidation and aging of beer, are relevant.Документ Спосіб витримки пива в бочках(2024) Рудь, Тетяна Романівна; Сказько, Софія Ігорівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир ПавловичБочкове пиво – це пиво, витримане в дерев’яних бочках протягом певного часу. Як правило, в таких бочках колись зберігалися бурбон, віскі, вино або, меншою мірою, бренді, херес і портвейн. У Бельгії існує особлива традиція бочкового пива, особливо ламбіку. Перше бочкове пиво було виготовлене на початку 1990-хроків у США.