Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
33 результатів
Результати пошуку
Документ Проект холодильника фабрики напівфабрикатів продуктивністю 45 т/добу у м. Івано-Франківськ(2024) Тіхонов, Владіслав ВалерійовичДокумент Документ Проєкт цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Коростень Житомирської області(2024) Цуман-Петрова, Богдана ВалентинівнаДокумент Документ Проєкт кондитерського цеху по виробництву збивних цукерок в місті біла Церква(2023) Скріпка, Вікторія ВікторівнаДокумент Проєкт хлібозаводу в місті Умань Черкаської області з впровадженням сучасного енергозберігаючого обладнання(2023) Губніцька, Ангеліна ОлександрівнаДокумент Впровадження виробництва напівфабрикатів у м’ясному цеху ТОВ «Сільпо-Фуд»(2023) Маймур, Тамара ГеннадіївнаДокумент Розширення асортименту напівфабрикатів у м'ясному цеху ТЗОВ «КІМ» (Дрогобицькі ковбаси)(2023) Кобилецький, Назарій ІгоровичДокумент Проект консервного цеху у м. Кам’янець-Подільський, з впровадженням виробництва консервів з м’яса птиці(2023) Каулін, Павло ІвановичДокумент Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху потужністю 11 тон виробів за зміну, в тому числі 1,5 напівфабрикатів(2023) Кашана, Наталія Андріївна