Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
41 результатів
Результати пошуку
Документ Організація виробництва м'ясних виробів у ковбасному цеху потужністю 9,4 т виробів за зміну у м.Рівне(2024) Затолюк, Наталія ВолодимирівнаДокумент Організація виробництва м'ясопродуктів у ТОВ «М'ясокомбінат Ятрань», з розширенням асортименту солених виробів(2023) Забара, Іван ВолодимировичДокумент Організація виробництва та проект ковбасного цеху у ТОВ «Прилуцький птахокомбінат», з впровадженням асортименту паштетів(2023) Мороз, Дар'я ОлександрівнаДокумент Впровадження виробництва напівфабрикатів у м’ясному цеху ТОВ «Сільпо-Фуд»(2023) Маймур, Тамара ГеннадіївнаДокумент Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «Поділля-м’ясо», з впровадженням асортименту пельменів(2023) Гнатюк, Максим ВалерійовичДокумент Впровадження виробництва ковбасних виробів з м’яса качки на ФОП «Максименко»(2023) Божко, Софія БогданівнаДокумент Організація виробництва у консервному цеху потужністю 21,9 туб за зміну та впровадження виробництва консервів за рецептурами кафедри(2023) Пирожок, Максим АндрійовичДокумент Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Ужгород потужністю 21,9 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки ДРХ(2023) Остапів, Вікторія ЄвгенівнаДокумент Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 6,1 т виробів за зміну у м. Нововолинськ(2023) Лешко, Андрій ІвановичДокумент Організація виробництва 25,1 туб консервів за зміну, з впровадженням виробництва фаршевих виробів(2023) Калій, Дмитро Юрійович