Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу(2024) Полудньова, Катерина ОлексіївнаДокумент Розширення асортименту солодких соусів для кафе-кондитерської(2023) Дідескул, Андрій ВолодимировичДокумент Економічне обґрунтування виробничої програми підприємства(2023) Модленко, Анастасія ГригорівнаДокумент Розроблення технології соусів до страв із риби для ресторану першого класу(2023) Янцев, Андрій ВіталійовичДокумент Впровадження технології страв з яєць в меню кафе сімейного типу(2023) Маценко, Михайло МихайловичДокумент Розширення асортименту страв із сільськогосподарської птиці для молодіжного кафе(2023) Бранець, Наталія ІгорівнаДокумент Впровадження в меню сніданків страв дитячого харчування для кафе сімейного типу(2023) Бойчин, Іван МиколайовичДокумент Розширення асортименту солодких страв в меню ресторану першого класу(2023) Чайка, Олеся ЯрославівнаДокумент Удосконалення технології десерту «Трайфл» для кафе-кондитерської(2022) Войцеховська, Катерина ЮріївнаДокумент Розроблення технології овочевих смузі підвищеної біологічної цінності для салат-бару(2022) Бикова, Тамара Михайлівна