Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
175 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення плану НАССР виробництва зернових батончиків з горіхами та шоколадом для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»(2024) Коваленко, Яна СергіївнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезу «Провансаль 67%» для оператора ринку ПрАТ «Київський маргариновий завод» згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019(2024) Скоробогатова, Анастасія ВікторівнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого для ТОВ «Рівень ЛТД»(2024) Фінько, Артем ОлександровичДокумент Удосконалення системи управління якістю виробництва темного нефільтрованого пива зі смаком груші на ПрАТ «Оболонь»(2024) Менжега, Владислав СергійовичДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва світлого пива «BeerMix Малина» на ПрАТ «Оболонь» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019(2024) Зубковська, Ірина Олексіївна