Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерської(2024) Трофименко, Аліна ВалеріївнаДокумент Удосконалення технології кавових холодних напоїв для кафе-кондитерської(2023) Регалов, Данило ПетровичДокумент Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності для кафе-кондитерської(2023) Опанасенко, Діана ВалеріївнаДокумент Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерської(2023) Подиряко, Анна ВіталіївнаДокумент Розширення асортименту солодких страв підвищеної біологічної цінності для кафе-кондитерської в м. Хмельницький(2023) Дармограй, Аліна ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерської(2023) Войтко, Валерія ЮріївнаДокумент Розширення асортименту безглютенових борошняних виробів для кафе-кондитерської(2023) Булавіна, Альона СтаніславівнаДокумент Розроблення технології солодких страв для кафе-кондитерської(2023) Цірок, Андріана ІгорівнаДокумент Удосконалення технології десерту «Трайфл» для кафе-кондитерської(2022) Войцеховська, Катерина ЮріївнаДокумент Удосконалення технології десертів для кафе-кондитерської(2022) Гамоля, Ярослав Романович