Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Одержання біомаси Lactobacillus casei як компонента заквашувальної композиції для виробництва кефіру(2023) Колесник, Марина ІгорівнаДокумент Проєкт цеху по виробництву незбираномолочних продуктів потужністю 48 тон переробки молока за зміну(2023) Степура, Людмила ВасилівнаДокумент Проєкт цеху по виробництву кисломолочних продуктів резервуарним способом потужністю 88 тон переробки молока за добу(2023) Скічко, Лілія ІгорівнаДокумент Проєкт цеху по виробництву молока та вершків пастеризованих та ферментованих напоїв потужністю 57 тон переробки за зміну(2023) Гродська, Катерина АндріївнаДокумент Проект цеху по виробництву незбираномолочних продуктів на підприємстві потужністю переробки молока 55 т за зміну(2023) Луценко, Сергій СергійовичДокумент Проект цеху по виробництву питних видів молока та кисломолочних продуктів на підприємстві потужністю переробки молока 78 т за добу(2023) Крупак, Світлана ІванівнаДокумент Очищeння стічних вод філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»(2021) Парубець, Максим ВолодимировичДокумент Проект цеху по виробництву кисломолочних продуктів термостатним способом на підприємстві потужністю переробки молока 33 т за зміну(2021) Лобко, Валентин АндрійовичДокумент